28 Φεβρουαρίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Η φτώχεια του χτυπά τη πόρτα»

Το νέο επάγγελμα μετά το τέλος από τηλεόραση και θέατρο

Ο κ. Μιχάλης Δημητράκοπουλος, συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, για την δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο ηθοποιός με τα οικονομικά του αλλά και για το γεγονός πως όλοι του κλείνουν την πόρτα για δουλειά. Μάλιστα ο συνήγορος του ηθοποιού έκανε μια δραματική έκκληση. Επίσης, κόλαφος ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου για όσα ακούστηκαν για την εκπομπή της σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Πώς είναι η καθημερινότητά του τώρα πια; Είναι ελεύθερος, είναι έξω έχει δύο καταδικαστικές για τις απόπειρες βιασμού μόνο από τις αποφάσεις στην πρωτόδικη διαδικασία, περιμένουν το Εφετείο για να αθωωθεί φαντάζομαι», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον δικηγόρο.

Με τον κύριο Δημητρακόπουλο να απαντά: «Τυπικά να σας πω κάτι, τυπικά ελεύθερος είναι. Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή ο Πέτρος ο Φιλιππίδης είναι απομονωμένος στο σπίτι του. Είναι σε μια κατάσταση πάρα πολύ άσχημη. Γιατί ένας άνθρωπος με τόσο έντονη προσωπικότητα, φανταστείτε τώρα, είναι σπίτι, δε βγαίνει έξω και διαβάζει βιβλία. Αυτή είναι η ζωή του και σιγά σιγά η φτώχεια αρχίζει και χτυπάει πολύ έντονα την πόρτα του σπιτιού».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση

Όσον αφορά τις πηγές εισοδήματος του ηθοποιού ο κ. Δημητρακόπουλος είπε: «Η οικογένεια, βοηθάνε… Η φτώχεια, σας το ξαναλέω χωρίς ίχνος υπερβολής, η φτώχεια χτυπάει πολύ δυνατά την πόρτα του Πέτρου του Φιλιππίδη. Κανείς μα κανείς δεν του δίνει τη δυνατότητα κάποια δουλειά να κάνει. Αυτός ο άνθρωπος ξέρει άριστα τα αγγλικά, γνωρίζει και μεταφράζει βιβλία ξένων συγγραφέων… Κάνω μια έκκληση δημόσια τουλάχιστον να του δώσουν κάποια βιβλία να μεταφράσει για να μπορέσει να ζήσει».