27 Απριλίου, 2024

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό από μένα» – «Σπάει» τη σιωπή του ο άνθρωπος που έδωσε τα κινητά στους δύο συλληφθέντες

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό από μένα» – «Σπάει» τη σιωπή του ο άνθρωπος που έδωσε τα κινητά στους δύο συλληφθέντες

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου

Γιώργος Καραϊβάζ: Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για την άγρια δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, τον Απρίλιο του 2021 στον Άλιμο.

Έσπασε τη «σιωπή» του ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κινητών τηλεφώνων από τον οποίο οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ προμηθεύτηκαν τις κινητές συσκευές τους.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Live News» για το γεγονός πως από το δικό του κατάστημα πουλήθηκαν οι δύο συσκευές που είχαν στα χέρια τους τα δύο αδέρφια, τη μέρα που κατηγορούνται ότι σκότωσαν στον Αλίμο τον δημοσιογράφο.

«Λέω καταρχήν εγώ δε γνωρίζω αυτούς που πιάσαν έτσι. Εγώ γνωρίζω αυτούς τους δύο που λένε που με ρωτήσανε (σ.σ. Τα άλλα δύο άτομα που ερευνώνται από τις αρχές). Που ψάχνουν ας πούμε, να βρούν στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ είχα χάσει τη μαμά το 2018, κι είχα μια φίλη της μαμάς μου που με ξεμάτιαζε. Μου είχε πει ότι ξέρει να ξεματιάζει και του ‘χα στείλει όντως και το είπα στην αστυνομία, τους λέω: “παιδιά θα σας πω κάτι θα γελάσετε είμαι σίγουρος, αλλά εγώ θα σας το πω” λέω γιατί θα το δείτε απ’ τα μηνύματα ότι του ‘χω στείλει να με ξεματιάσει. Και όντως είναι αλήθεια», είπε στη συνέχεια.

Επίσης, δήλωσε ότι «τον είχα γνωρίσει πριν 10 χρόνια σε ένα καφέ στη Φιλαδέλφεια. Αυτός μάλλον επειδή έμενε κάπου εκεί κοντά, όποτε έβλεπε τη μηχανή πέρναγε καμιά φορά από το κατάστημα αυτό, “τι κάνεις, καλά είσαι” έτσι. Είχε πάρει κανά κινητό για τη γυναίκα του, που αν θυμάμαι καλά πριν πέντε χρόνια ξέρω’ γω τέσσερα, πιο καλή τιμή ρε παιδί μου λόγο ξέρεις… “τι καλύτερο μπορείς να μας κάνεις;”».

«Ήρθε ο άλλος και πέταξε το πενηντάρικο και πήρε συσκευές και λέει δεν θέλω. Αλλά και πάλι και να είχα κόψει την απόδειξη, ωραία τι διαφορά έχει; Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό από μένα. Εγώ το τηλέφωνο μου, αυτό είπα και στην Αστυνομία, το έχω ανοιχτό, μπείτε να δείτε ούτε έχω αλλάξει συσκευή που είναι, που είμαι στην τηλεφωνία ούτε έχω αλλάξει νούμερο, δηλαδή αν είχα κάτι τέτοιο θα είχα αλλάξει νούμερο θα είχα αλλάξει συσκευή. Κάτι θα είχα. Δεν έχω κάτι μεμπτό», ανέφερε μεταξύ άλλων.