25 Ιουνίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φύγουν οι γονείς μου

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φύγουν οι γονείς μου

“Ποτέ δεν το πίστευα” υπογραμμίζει ο Δημήτρης Κόκοτας.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Σταμάτης Κόκοτας, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν βρέθηκε στο Στούντιο 4 και μίλησε για την απώλεια των γονιών του αλλά και την θρυλική επιτυχία του πατέρα του, “Γιε μου”.

«Το τραγούδι «Γιε μου» δεν είχε γραφτεί για εμένα από τον Λευτέρη Παπαδόπουλο. Ούτε φυσικά για τον γιο του ούτε και για κανέναν συγκεκριμένο γιο. Ούτε για τον γιο του Ωνάση, γιατί θα μου το είχε πει είτε ο πατέρας μου είτε ο γιος του Λευτέρη Παπαδόπουλος.

Είναι ένα τραγούδι από αυτά τα καταπληκτικά ποιήματα – στίχοι, στίχοι – ποιήματα, όπως γράφει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, που αφορά σε ένα παιδί που είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά.

Είναι ένα δύσκολο κομμάτι και εγώ ήμουν περίπου 10 χρονών όταν το τραγούδησε ο μπαμπάς μου» ομολόγησε αρχικά.

«Σε δυο μέρες, 17 του μηνός, είναι η μέρα που μπήκε πριν από έναν χρόνο στο νοσοκομείο ο πατέρας μου. 17 Σεπτέμβρη. Δεν το περίμενα.

Δηλαδή δεν περίμενα ποτέ ότι θα φύγουν οι γονείς μου. Ποτέ, όμως, ούτε για την μάνα μου ούτε για τον πατέρα μου. Ποτέ δεν το πίστευα». «Είχα τον φόβο όταν άκουγα φίλους του, άλλους ανθρώπους (σ.σ. πως απεβίωσαν) αλλά δεν πίστευα ότι ο πατέρας μου θα φύγει ποτέ.

Ούτε και η μάνα μου, ειλικρινά» πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Κόκοτας στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αγία Βαρβάρα, με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα, πρώτη ξανά», με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Λάμπρο Μίχο.

Reduce bounce rates