14 Απριλίου, 2024

Διαζύγιο βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ: Ποιο γνωστό ζευγάρι με παιδιά χωρίζει μετά από 18 χρόνια

Ποιο γνωστό ζευγάρι ηθοποιών παίρνει διαζύγιο μετά από 18 χρόνια;

Δρόμους χωριστούς φαίνεται πως αποφάσισαν από κοινού να ακολουθήσουν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης ύστερα από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στο εξώφυλλο της Real life, η κρίση στη σχέση για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Γιάννη Νταλιάνη τον τελευταίο καιρό δεν ξεπεράστηκε κι έτσι έλαβαν από κοινού την απόφαση να ακολουθήσουν πια δρόμους χωριστούς.

Η πρωταγωνίστρια του τηλεοπτικού «Σασμού» και ο ηθοποιός που αντικατέστησε τον Λεωνίδα Κακούρη στον θεατρικό «Βασιλιά Ληρ» επέλεξαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους διατηρώντας ωστόσο, εύλογα, ως απόλυτη προτεραιότητα τα δυο τους παιδιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στο εξώφυλλο της Real life, η κρίση στη σχέση για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Γιάννη Νταλιάνη τον τελευταίο καιρό δεν ξεπεράστηκε κι έτσι έλαβαν από κοινού την απόφαση να ακολουθήσουν πια δρόμους χωριστούς.

Οι δυο τους ζουν ακόμα κάτω από την ίδια στέγη ενώ συνεργάζονται και θεατρικά στη νέα παραγωγή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά όπου ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί η σύζυγος του.

Ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Ίχνη» του MEGA το 2007.

Δυο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε δυο κόρες, τη Μαρίνα και την Έλλη.

Μάλιστα, η 12χρονη Έλλη έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο της στην υποκριτική συμμετέχοντας στην περσινή παραγωγή της ΕΡΤ, «Αγάπη παράνομη».