27 Απριλίου, 2024

Δέσποινα Βανδή: «Και να που έφτασε η βραδιά που δεν περίμενα» – Το τραγούδι που «σημάδεψε» το διαζύγιό της

Δέσποινα Βανδή: «Και να που έφτασε η βραδιά που δεν περίμενα» – Το τραγούδι που «σημάδεψε» το διαζύγιό της

Το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που ξεδιπλώνει την ιστορία ενός χωρισμού μέσα από ένα καθηλωτικό μονοπλάνο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης πήραν διαζύγιο, έπειτα από 18 χρόνια γάμου. Την είδηση γνωστοποίησαν οι ίδιοι, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

Ο χωρισμός του ζευγαριού ήταν γεγονός εδώ και λίγο καιρό και, μάλιστα, η πρόσφατη επιτυχία της τραγουδίστριας, με τίτλο «Πέτρα» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Γιώργου Θεοφάνους, έμελλε να τον «σφραγίσει». Το κομμάτι είναι ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε ρυθμό χασάπικου, το οποίο κυκλοφόρησε από την Panik Records μετά την πρώτη μεγάλη επιτυχία της, το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή».

Το «Πέτρα» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που ξεδιπλώνει την ιστορία ενός χωρισμού μέσα από ένα καθηλωτικό μονοπλάνο, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα.