25 Απριλίου, 2024

Δέσποινα Βανδή: Η τούρτα γενεθλίων και το βίντεο από τη συνάντησή της με την Άννα Βίσση

Δέσποινα Βανδή: Η τούρτα γενεθλίων και το βίντεο από τη συνάντησή της με την Άννα Βίσση

H Δέσποινα Βανδή κοινοποίησε μία φωτογραφία με τη χειροποίητη τούρτα που της ετοίμασε ο γιος της, Γιώργος, για τα γενέθλιά της

Τα γενέθλιά της έχει η Δέσποινα Βανδή. Η κόρη της, με μία ανάρτηση στα social media, της ευχήθηκε «Χρόνια πολλά μαμά. Εύχομαι μια ημέρα να γίνω σαν και εσένα» και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο, από την εποχή που η Μελίνα ήταν ακόμα πολύ μικρή. Η τραγουδίστρια έκανε repost το InstaStory και σχολίασε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, από την ευχή του παιδιού μου σήμερα. Σε ευχαριστώ αγάπη μου».

Στη συνέχεια, η Δέσποινα Βανδή κοινοποίησε μία φωτογραφία με τη χειροποίητη τούρτα που της ετοίμασε ο γιος της, Γιώργος. «Φέτος, την τούρτα μού την έφτιαξε ο γιος μου και είναι η καλύτερη του κόσμου γιατί έχει το πιο σημαντικό υλικό, Αγάπη!» έγραψε πάνω στην εικόνα.

Δέσποινα Βανδή

Παράλληλα, ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε στο προφίλ του ένα βίντεο με τη Δέσποινα και την Άννα Βίσση να χορεύουν και να τραγουδούν στο σπίτι του. «Δέσποινα, εσυ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο- από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα.

Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά και συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του Just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος κι εγώ γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα!» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής και παραγωγός.

https://www.instagram.com/p/CRn9H-ijOuJ/