24 Ιουνίου, 2024

«Δεν με νοιάζει, ας πουν ότι μπήκα στο Δαφνί»: Τα πρώτα λόγια του Σταμάτη Γαρδέλη μέσα από την ψυχιατρική κλινική

«Είμαι πολύ καλά, σώθηκα»

«Δεν με νοιάζει, ας πουν ότι μπήκα στο Δαφνί»: Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Σταμάτη Γαρδέλη μέσα από την ψυχιατρική κλινική, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Σάσα Σταμάτη που ήρθε σε επικοινωνία μαζί του.

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου για την κατάσταση του Σταμάτη Γαρδέλη, η Σάσα Σταμάτη ανέφερε για τη συνάντησή τους στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος τα εξής:

«Έφτασαν οι φωτογραφίες στα χέρια μας. Μου ανέθεσε το θέμα η διευθύντριά μου. Πήρα τον Αλκίνοο Μπουνιά ο οποίος είχε συναντήσει τον Σταμάτη Γαρδέλη στο ψυχιατρείο. Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο τον Σταμάτη Γαρδέλη και μιλήσαμε. Έμαθα τι ώρα είναι το επισκεπτήριο και πήγα στο Δαφνί. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο 27χρονος γιος του Σταμάτη Γαρδέλη.

Κι όπως είμαι στον προαύλιο χώρο στο Δαφνί, βλέπω έναν κύριο που τον ρωτάω πώς μπορώ να πάω στη ψυχιατρική κλινική. Ήταν ο Γαρδέλης. Έπαθα σοκ. Ήταν με μία τσάντα και έκανε βόλτες. Αξιοπρεπέστατος, συνειδητοποιημένος πού έχει πάει, αποφασισμένος να λύσει το θηρίο από μέσα του».

«Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν καλά. Χτύπησε μόνος του την πόρτα, δεν τον πήγανε. Μου είπε: «Σάσα, είμαι πολύ καλά, σώθηκα. Δεν με νοιάζει, ας πουν ότι μπήκα στο Δαφνί», σημείωσε η Σάσα Σταμάτη στο T-live.

«Τα τίναξα όλα στον αέρα για χάρη της»: Η γυναίκα «αγκάθι» στη ζωή του Σταμάτη Γαρδέλη

Εντύπωση προκάλεσε η είδηση ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται στο Δαφνί. Ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει πριν καιρό για τη γυναίκα «αγκάθι» στη ζωή του, για χάρη της οποίας τα τίναξε όλα στον αέρα.

«Έχω φύγει, έχω τινάξει την καριέρα μου στον αέρα για μια γυναίκα. Το ’82 – ’83, όταν είχα κάνει τις πρώτες ταινίες μου. Τη φήμη στα 20 σου δεν τη διαχειρίζεσαι. Έφυγα με μία μηχανόβια. Κάναμε μία βόλτα – έναν κύκλο γύρω από το Θησείο, στο Αστεροσκοπείο – και μου λέει “τόση ήταν η βόλτα;”. “Τι, θες μεγαλύτερη;”, απάντησα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

“Ναι”. Ε… και κόντρα στην κόντρα φτάσαμε στο Λος Άντζελες. Για έξι μήνες. Τα πέταξα όλα, έφυγα. Με έψαχναν. Δεν με ένοιαζε τίποτα. Δεν είχα λεφτά. Δούλευα στο Μπέβερλι Χιλς, είχα νοικιάσει ένα σπίτι, έφτιαχνα χάμπουργκερ και ζούσα αυτό το “αμερικάνικο όνειρο” του μετανάστη στις μεγάλες λεωφόρους» είχε εξομολογηθεί στο πρωινό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ALPHA.

Σταμάτης Γαρδέλης

Σε πιο πρόσφατη συνέντευξή του στο “Στούντιο 4”, ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε αναφερθεί και στην πρώην σύζυγό του λέγοντας: «Η μητέρα των παιδιών μου από τους πρώτους μήνες της σχέσης με καθησύχασε ότι θα μεγαλώσει τα παιδιά σωστά και πραγματικά τους παρείχε ένα πολύ σωστό μεγάλωμα, έκανε δύο εξαιρετικά παιδιά.

Ο λόγος που παντρεύτηκα με την μητέρα των παιδιών μου ήταν επειδή εξαρχής της είχα πει πως έχω σκοπό να παντρευτώ, να κάνω δύο παιδιά και να χωρίσω. Εκείνη ήταν σύμφωνη με αυτό. Είναι μια σπουδαία γυναίκα, ένας χαρακτήρας πολύ ισχυρός. Αγαπάει και σέβεται ο ένας τον άλλον από μακριά. Είμαι περήφανος και για τους δύο γιους μας, σήμερα ο ένας είναι 27 ετών και ο άλλος 29».

Reduce bounce rates