26 Ιουνίου, 2024

Δεν… κρύβεται ο έρωτας Γιώργου Λιάγκα και Μαρίας Αντωνά: «Το φλερτ είχε ξεκινήσει από καιρό – Ο Φραγκολιάς έχει πει κάποια ψεματάκια, ξέχασε να πει…»

Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους και ο ρόλος του παρουσιαστή για να γίνει η σπίθα… φωτιά

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά φαίνεται πως είναι τρελά ερωτευμένοι και ο έρωτάς τους δεν μπορεί πια να κρυφτεί, με τους δύο να περνούν μια πολύ όμορφη φάση στα προσωπικά τους.

Ο Νάσος Γουμενίδης προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις μέσα από την εκπομπή Επί τόπου όσον αφορά το διάστημα που φέρεται να είναι μαζί τα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και που πρωτοξεκίνησε η σπίθα για τον έρωτά τους, με πιθανότητα ακόμη και να συνεργαστούν.

Το παρασκήνιο της γνωριμίας και πώς η σπίθα έγινε… φλόγα

«Εδώ και τέσσερις εβδομάδες είναι πάρα πολύ καλά και ερωτευμένοι. Το φλερτ έχει ξεκινήσει λίγο καιρό νωρίτερα. Πρώτη φορά μετά από χρόνια που ο Γιώργος εμφανίζεται δημόσια με έναν άνθρωπο και δεν φείδεται αγκαλιών και φιλιών, δείχνει τον έρωτά του, την αγάπη και την αδυναμία του στη Μαρία και το χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι δύο ελεύθεροι άνθρωποι που βρήκαν έναν κοινό παρονομαστή και ζουν μαζί».

«Θέλω να σας πω επίσης ότι οι δυο τους μαζί με μεγάλη παρέα βρέθηκαν στο σπίτι του Κώστα Φραγκολιά για movie night – θυμίζω ότι ο Φραγκολιάς θα πάντρευε Αντωνά Σοϊλέδη».

«Ο Φραγκολιάς όταν ρωτήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα παιδιά του Happy Day για το τι συμβαίνει με αυτούς τους δύο είπε ψεματάκια στον αέρα. Ξέχασε να πει ότι τους φιλοξένησε στο σπίτι του και εκεί γεννήθηκε ο έρωτας για πρώτη φορά, εκεί έγινε το σπίρτο πυρκαγιά, εκεί είχαμε τον ερωτικό εμπρησμό».

 

Reduce bounce rates