Δεν είναι μόνο ο Λιάγκας: Αυτοί είναι οι δύο ακόμη παρουσιαστές που ελέγχονται από την ΕΣΗΕΑ

Κατακραυγή των θεατών

Με αφορμή το θάνατο του γνωστού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού αλλά και της Εθνικής Ελλάδος, Γιώργο Μπάλντοκ, ένα ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα «έβγαλε» τόσο το κοινό όσο και την ΕΣΗΕΑ εκτός ορίων. Με την ευκαιρία δείτε «Κεραυνοί» από Χρηστίδου και Συρίγο για Λιάγκα

Συγκεκριμένα ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος μίλησε σχετικά για τον τρόπο θανάτου του ποδοσφαιριστή δίνοντας όμως έμφαση στην πολυτελή βίλα του και στις υπηρεσίες που αυτή παρείχε παρά το γεγονός ότι μια ανθρώπινη ζωή χάθηκε!

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά: Βυθίστηκε στο πένθος η οικογένειά της (photo)

Η κατακραυγή του κοινού που παρακολούθησε αυτό το ρεπορτάζ ήταν μεγάλη με τους τηλεθεατές να καταγγέλουν ή ακόμα και να καλούν το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Αν και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγας βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη με σκυμμένο το κεφάλι, λαμβάνοντας όλη την ευθύνη, το συμβάν δεν σταμάτησε εκεί!

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, σήμερα Σάββατο 12/10 μετέφεραν όλο το κλίμα που επικράτησε στα γραφεία του ΑΝΤ1 αφού κατάλαβαν το χαμό που επικρατεί στα social media, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ο Γιώργος Λιάγκας θα περάσει την πόρτα του γραφείου της ΕΣΗΕΑ την Τρίτη 15/10 στις 14:00 η ώρα.

Όπως ειπώθηκε στο πλατό, μετά το τέλος της εκπομπής και για το επόμενο δίωρο υπήρξαν άμεσες αντιδράσεις από το εσωτερικό του ΑΝΤ1 για το εν λόγω ρεπορτάζ αλλά δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι γινόταν στα social media. Ο Γιώργος Λιάγκας όντως κατάλαβε το τεράστιο λάθος που έκανε και η συγγνώμη του ήταν ειλικρινής.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν μετά το θέμα που προβλήθηκε δέχτηκε τηλεφώνημα ένα αξιοματούχο πρόσωπο του ΑΝΤ1 από έναν άνθρωπο άλλου μέσου. Εκεί ήταν που ξεκίνησε να τρέχει το κανάλι.

Εκτός ωστόσο του Γιώργου Λιάγκα, ακόμα δυο παρουσιαστές έχουν μπει στο στόχαστρο. Η Ζήνα Κουτσελίνη αλλά και ο Πέτρος Κουσουλός.

 

Exit mobile version