15 Ιουνίου, 2024

Δασκάλα έκανε τη σχολική αίθουσα… στούντιο π@ρνό!

Μια πρώην εκπαιδευτικός στην Αμερική έχασε την δουλειά της όταν μαθεύτηκε πως έκανε γυρίσματα πορνό στις αίθουσες του σχολείου. Σύμφωνα με το ABC News, ο υπεύθυνος του σχολείου του El Campo επιβεβαίωσε την είδηση ενώ δήλωσε πως κανένα μαθητής δεν είχε εμπλακεί.

Η σχολική περιφέρεια έλαβε μια ανώνυμη ειδοποίηση που αφορούσε την δασκάλα που δούλευε στο σχολείο ως αναπληρώτρια και ενημέρωσε την αστυνομία El Campo και την Υπηρεσία Εκπαίδευσης του Τέξας. Το αστυνομικό τμήμα είπε ότι ένας αξιωματικός απεστάλη στο σχολείο την περασμένη εβδομάδα να ελέγξει το περιστατικό.

Η δασκάλα είχε προσφληθεί να δουλέψει στο σχολείο 3 μήνες ως αναπληρώτρια. Τώρα, μετά την είδηση που κυκλοφόρησε, η σχολική περιφέρεια συνεργάζεται με την αστυνομία ώστε η ίδια να μην μπορέσει να επιστρέψει πίσω στην δουλειά.

Το σχολείο του  El Campo δημοσίευσε ένα ποστ στο Facebook στο οποίο αναφέρεται στο περιστατικό με την δασκάλα.

«Η περιφέρεια γνωρίζει ότι στο χώρο του σχολείου έγινε ένα απρεπές εγκληματικό περιστατικό το οποίο αφορούσε μόνο την αναπληρώτρια δασκάλα και κανένας μαθητής δεν είχε εμπλακεί. Η δασκάλα δεν δουλεύει πια στο σχολείο το οποίο ζητά νομικές συμβουλές για την επίλυση του ζητήματος. Εξακολουθούμε να έχουμε ως προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών μας αλλά και του προσωπικού μας».

Reduce bounce rates