26 Ιουνίου, 2024

«Χείμαρρος» ο Τριαντάφυλλος για τον Δάντη: «Έδειξε κακία! Αν δεν ταιριάζανε µε την Ασηµίνα δε θα συµπεθεριάζανε»

«Εγώ ποτέ δε σχολίασα τη διαφορά ηλικίας, όπως τον “κράζουν”…»

Εκ νέου τοποθέτηση για την κόντρα του με τον Χρήστο Δάντη έκανε ο Τριαντάφυλλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε ένθετο «Secret».

Ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι ο λόγος της διαμάχης ήταν ένα σχόλιο που είχε κάνει ο ίδιος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τη σύντροφο του Χρήστου Δάντη. Συγκεκριμένα, περιέγραψε: «Νοµίζω ότι τον πείραξε ένα σχόλιο που έκανα για το Survivor, γιατί σχολιάζω το συγκεκριµένο ριάλιτι, και είπα ότι η Ασηµίνα, µε την οποία συνδέεται αυτόν τον καιρό, έκανε κουτσοµπολιό. Δεν έχω πει κάτι άσχηµο για τον ίδιο, δεν έχω ασχοληθεί µαζί του. Έδειξε ξεκάθαρα κακία και απέδειξε ότι, αν δεν ταιριάζανε µε την Ασηµίνα, δε θα συµπεθεριάζανε. Αυτή τη στιγµή, η Ασηµίνα είναι µια επαγγελµατίας παίκτρια ριάλιτι και µάλιστα η πιο αντιπαθητική που έχει περάσει από όλα τα ριάλιτι µε την εικόνα που έχει δείξει. Για αυτό ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης, έκανε αυτό το σχόλιο».

Τριαντάφυλλος

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε: «Έχει χάσει παντελώς ο Χρήστος Δάντης όσα έχει χτίσει τόσα χρόνια µε αυτό το σχόλιο. Ο κόσµος ξέρει και κρίνει. Δεν είναι χαζός, τον έβαλε στη θέση του».

Ερωτώμενος στη συνέντευξή του για το αν του ζητούσε συγγνώμη ο Χρήστος Δάντης, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Δε δέχοµαι καµία συγγνώµη. Θα αισθανθώ και άσχηµα για λογαριασµό του. Δεν υπάρχει λόγος. Κάθε άνθρωπος ξέρει την αξία του. Του εύχοµαι να είναι καλά και µε την Ασηµίνα. Εξάλλου, εγώ ποτέ δε σχολίασα τη διαφορά ηλικίας, όπως τον “κράζουν”. Δεν το θεωρώ λόγο για να το σχολιάσω. Πάντα µιλάω µε τα καλύτερα για την καλλιτεχνική πορεία του Χρήστου. Σχολίασα τον τρόπο που µίλησε η Ασηµίνα για ένα θέµα που δεν την αφορά, τον δεσµό του Άρη και µε την Αντωνά. Τόνισα ότι χώρισαν και δεν πρέπει να ανακατεύονται, όπως έκανε η Ασηµίνα… Αυτός τρελάθηκε! Για να τελειώνουµε: Στο “Just the 2 of Us” είχα πάει τελικό. Μήπως ήµουν και τότε “φάλτσος”; Έχω σκεφτεί να το κάνω τραγούδι: “Μήπως είµαι φάλτσος;”».

Reduce bounce rates