8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Χείμαρρος» ο Γιώργος Λιάγκας για Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: «Ο γίγαντας της δημοσιογραφίας και της αισθητικής…»

Άγριο ξέσπασμα από τον παρουσιαστή

«Χείμαρρος» ήταν ο Γιώργος Λιάγκας για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μέσω μιας ανάρτησης, στην οποία τον χαρακτηρίζει «γίγαντα της δημοσιογραφίας και της αισθητικής».

Ο γνωστός δημοσιογράφος, αρχικά έκανε ανάρτηση το θέμα με το γνωστό μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο και τη δήλωση ότι θεωρεί τον Γιώργο Λιάγκα έναν από τους ωραιότερους Έλληνες άνδρες.

 

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ανάρτηση

 

Ωστόσο την ανάρτηση συμπλήρωσε και ένα σχόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για το στήθος του Γιώργου Λιάγκα, το οποίο σχόλιο έκανε τον δημοσιογράφο του ANT1 να ξεσπάσει δημοσίως.

«Έγραψε ο γίγαντας της δημοσιογραφίας και της αισθητικής… ανασύροντας μια προ τριετίας δήλωση. Αλλά είπαμε, σε ό,τι με αφορά είναι χιούμορ. Αλλού το βαφτίζουμε bullying», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας αναπαράγοντας την ανάρτηση.

 

Γιώργος Λιάγκας ανάρτηση

 

Μια φράση ήταν αρκετή: Το σχόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τη Σία Κοσιώνη που την «διέγραψε» από το χάρτη

Μια φράση ήταν αρκετή από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τη Σία Κοσιώνη για να τη την «διαγράψει» από το χάρτη. Δείτε παρακάτω το σχόλιο του δημοσιογράφου.

Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τη στάση της Σίας Κοσιώνη στο δελτίο ειδήσεων, μετά την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στο δήμο Αθηναίων.

Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρει για τους συναδέλφους της Σίας Κοσιώνη στο πάνελ:

«Ντροπή τους. Ούτε ένας δεν συλλυπήθηκε την συνάδελφο για την ήττα του συζύγου…»

Reduce bounce rates