29 Απριλίου, 2024

Χαμός στο Survivor – Το “κρυφό” φιλί στο στόμα που έδωσαν δύο παίκτριες – Δείτε το επίμαχο ΒΙΝΤΕΟ!

Χαμός στο Survivor – Το “κρυφό” φιλί στο στόμα που έδωσαν δύο παίκτριες – Δείτε το επίμαχο

Τα κορίτσια χάρηκαν πολύ και προχώρησαν τους πανηγυρισμούς στην παραλία σε άλλο επίπεδο. Δείτε τι συνέβη…

Στην αρχή μπορεί να μην το παρατήρησε ο κόσμος, αφού πάνω στην αναμπουμπούλα της νίκης στο αγώνισμα του Survivor, πέρασε κάπως στο ντούκου.

Επειδή όμως υπάρχουν και εκείνοι που είναι γάτοι και για κάτι τέτοια κάνουν ολόκληρο σαματά, όταν το βίντεο ελέγχτηκε καλύτερα έγινε η μεγάλη αποκάλυψη με το φιλί στο στόμα.

Φυσικά απο εκείνη την ώρα και μετά το τι έχει γίνει στο διαδίκτυο πολύ απλά δεν περιγράφεται, αφού έφτασαν στο σημείο να πούνε ότι οι δύο παίκτριες έχουν δημιουργήσει και σχέση, προκαλώντας την φαντασία όλων.

Δεν ήταν και λίγοι εκείνοι οι χρήστες και followers του Survivor στο Twitter, που έχουν αναφέρει κατά καιρούς ότι κάτι παίζει με τις δύο κοπέλες παρότι η μια έχει και σχέση έξω απο το Survivor.

Φυσικά μιλάμε για το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα, η Ασημίνα και η Σοφιάνα και που έχει δημιουργήσει πανζουρλισμό με όλον τον κόσμο να ψάχνει να βρει το επίμαχο βίντεο για να το δει και να καταλάβει τι πραγματικά έχει γίνει.

Εμείς απο την μεριά μας το βρήκαμε για να σας το δείξουμε και να αποφασίσετε μόνοι σας αν το φιλί αυτό είναι κάτι παραπάνω απο φιλικό….εμείς πάντως έτσι το βλέπουμε, εσείς όμως θα αποφασίσετε.

Δείτε το βίντεο με το φιλί που έχει προκαλέσει σάλο