Μπρούνο Τσερέλα γυμvός: Ποιος ο 37χρονος της Οικονομάκου. Πώς τον βρήκε 2 μήνες μετά το διαζύγιο με Μιχόπουλο

Ποιος είναι ο 37χρονος μπασκετμπολίστας της Αθηνάς Οικονομάκου Μπρούνο Τσερέλα; Δείτε γuμνές φωτογραφίες του Bruno Cerella.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τα πρώτα φιλιά της Αθηνάς Οικονομάκου με τον νέο της έρωτα μόλις δύο μήνες μετά το χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ξανά ερωτευμένη και θέλω να πω κάτι χωρίς, φυσικά, να κακίσω.

Ένα μπράβο και στον Γιώργο Λιάγκα που έβγαλε την είδηση γιατί είχε το υλικό. Κι εμείς ενδεχομένως αν είχαμε το βίντεο με τα φιλιά να το βγάζαμε.

Θέλω να πω ότι η Τίνα την είχε την είδηση, απλά ακριβώς επειδή υπάρχουν δύο μικρά παιδιά και δεν ξέραμε αν είναι ένα φλερτ, μια έξοδος της μιας βραδιάς, δύο άνθρωποι που πήγαν για ένα φαγητό, να περάσουν καλά, δεν θέλαμε να πούμε κάτι τηλεοπτικά και να δημιουργήσουμε ένα ζήτημα.

Αλλά από τη στιγμή που υπήρξαν φωτογραφίες και βίντεο φαίνεται ότι αυτή η σχέση υπάρχει και μάλιστα άκουσα το Πρωινό που είπαν ότι ήταν ενήμεροι και οι δύο, άρα δεν προσπάθησαν να το σταματήσουν», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

ήσουν», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε: «Η Αθηνά είναι πολλά χρόνια στον χώρο, ξέρει να προφυλάσσεται. Οπότε όταν πας σε έναν τέτοιο χώρο, που είναι 70.000 άνθρωποι γύρω σου και όλοι είναι με το κινητό και τραβάνε, το κάνεις είτε γιατί δεν σε ενδιαφέρει είτε γιατί θέλεις να σε δουν. Πάντως εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο έρωτα».

«Είναι τυχερή η Αθηνά. Δεν συνηθίζεται μετά από έναν χωρισμό πολλών ετών, κατευθείαν στον ένα μήνα να βρεις έναν άντρα και να ερωτευτείς σφόδρα.

Δηλαδή, άλλοι… Εγώ ξέρω φίλες μου που έχουν χωρίσει και τους παίρνει πολύ καιρό να ανασυγκροτηθούν, να πατήσουν στα πόδια τους και σου λένε ότι βγαίνουν έξω και δεν τους αρέσει κανένας και ότι δεν βλέπουν κανέναν που να τις φλερτάρει και να τις ιντριγκάρει.

Είναι τυχερή. Με το που χώρισε βρήκε τον μεγάλο έρωτα», επισήμανε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Απλά τώρα εδώ πρέπει να βρεις και λίγο τα αίτια του χωρισμού. Ποιος φταίει, πού οδήγησε εκεί, πόσο προετοιμασμένος είσαι, τι έχει συμβεί…», δήλωσε η συνεργάτιδά της όλο νόημα.

Τότε η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε:

«Επειδή υπήρχαν και κάποιοι τίτλοι ιδιαίτερα σκληροί… Δεν ξέρουμε τι γίνεται σε ένα σπίτι. Γιατί το να βγάλουμε ένα σενάριο για το τι μπορεί να συνέβη και να χώρισε και να συνδέουν αυτόν τον άνθρωπο, εγώ θεωρώ ότι είναι άδικο και πίσω από κλειστές πόρτες δεν είμαστε. Εμείς μπορεί να μαθαίνουμε την είδηση, αφού παρθεί και ληφθεί η απόφαση του χωρισμού, αλλά δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί».

 

Exit mobile version