29 Μαρτίου, 2024

Αυτός είναι ο καλλιτέχνης με το πριόνι στην Ηλιούπολη

Πρωταγωνιστής είναι ο Βασίλης Παπαδογεωργόπουλος, ο εκκεντρικός performer που εμφανίστηκε με το ψευδώνυμο “Black Truth” στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” το 2018.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Εσπρεσσο, ο 47χρονος άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της αδελφής του σε κατάσταση αμόκ και αφού φίμωσε και έδεσε τον αδελφό του κουνιάδου του, κατευθύνθηκε προς το διαμέρισμα που διαμένει η αδελφή του με τον σύζυγο της και τον 12χρονο γιο τους. Έχοντας πάρει τα κλειδιά του σπιτιού, εμφανίστηκε στο διαμέρισμα με αλυσοπρίονο απειλώντας να τους ξεκληρίσει, ενώ ο σύζυγος της αδελφής του αρχικά προσπάθησε να τον απομακρύνει μέχρι να επέμβει η αστυνομία.

«Τους επιτέθηκε με αλυσοπρίονο, επιχείρησε να εισέλθει στην οικία τους, το ανήλικο παιδί τους κλείστηκε στη ντουλάπα για να σωθεί» δήλωσε η δικηγόρος του ζευγαριού, Γιάννα Παναγοπούλου, στην εφημερίδα. Μάλιστα, η δικηγόρος αποκάλυψε πως κάτι ανάλογο είχε επαναληφθεί και το 2013, ενώ τότε είχε μαχαιρώσει την αδελφή του. «Η κοπέλα ήταν για ένα μήνα στην Εντατική» συμπλήρωσε η δικηγόρος της, επισημαίνοντας πως καταδικάστηκε ο δράστης και εξέτισε τμήμα της πονής του στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυφαλλού από όπου αποφυλακτίστηκε υπό όρους.

 

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο 47χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αμέσως μετά τη σύλληψή του με εισαγγελική εντολή τέθηκε σε αναγκαστική νοσηλεία και μεταφέρθηκε στο Δαφνί, ενώ η υπόθεση θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

nassosblog.gr