29 Μαρτίου, 2024

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα»: Προκαλεί ο Γιάννης Μπέζος!

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα»: Προκαλεί ο Γιάννης Μπέζος!

Τι εξομολογήθηκε;

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν «μασάει» τα λόγια του και πολλές φορές έχει «προκαλέσει» με τις δηλώσεις του. Έτσι και αυτή τη φορά ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στους ανθρώπους που πιστεύει ότι έχουν πρόβλημα.

Ο καλλιτέχνης ουκ ολίγες φορές έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρνητικών σχολίων, είτε για τη σχέση του με τους θαυμαστές του, είτε για το υψηλό κόστος της εκπομπής του στην ΕΡΤ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν καιρό, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ορισμένοι τον χαρακτηρίζουν δύστροπο, στρυφνό και άλλοτε στραβόξυλο:

«Δεν με πειράζει, αντιθέτως με κάνει πάρα πολύ υπερήφανο να με λένε στραβόξυλο αυτοί που το λένε. Θα παραμείνω στραβόξυλο γι΄ αυτούς, έτσι για το πείσμα!

 

Γιάννης Μπέζος πρόβλημα

 

Στην πραγματικότητα, όμως, με ξέρουν πάρα πολλοί άνθρωποι -όλοι με ξέρουν, οι συνάδελφοί μου, το κοινό κ.λπ. Κατά καιρούς βγαίνουν διάφορες φήμες για μένα, λ.χ. ότι είμαι τσιγκούνης.

Όσοι με ξέρουν γελάνε με κάτι τέτοια, γιατί στην πράξη ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Αυτοί που επιμένουν να με λένε στραβόξυλο έχουν πρόβλημα. Κι εγώ θα φροντίσω να τους το πολλαπλασιάσω»

«Αυτό που κάνει ο Γιάννης Μπέζος…» – Σούσουρο με τις αποκαλύψεις της Ναταλίας Τσαλίκη για τον σύζυγό της

Η Ναταλία Τσαλίκη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο, στις συνεργασίες της, την κόρη της, αλλά και τον λόγο που επιλέγει να μην της δίνει συμβουλές. Παράλληλα, ατάκες με πολύ νόημα, που σηκώνουν μάλιστα έντονη συζήτηση, είχε το μενού της συνέντευξης του Γιάννη Μπέζου στην τηλεόραση της ΕΡΤ και την εκπομπή «Στούντιο 4».

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε αρχικά, στις επαναλήψεις της σειράς «Άκρως Οικογενειακόν». Όπως είπε, δεν την ενοχλεί καθόλου που η σειρά παίζεται εδώ και τόσα χρόνια.

«Γιατί να με ενοχλεί; Έκανε επιτυχία, οπότε είναι χαρά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να συνεργάζεται μόνο με ηθοποιούς που έχουν βγει από κάποια δραματική σχολή.

«Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει. Είμαστε ελεύθερη χώρα, αυτά είναι επιλογές. Εμένα είναι επιλογή μου να συνεργάζομαι μόνο με ανθρώπους που έχουν τελειώσει σχολή υποκριτικής, που έχουν μια παιδεία, έχουν μοχθήσει, έχουν δώσει τις εξετάσεις τους επί σκηνής », δήλωσε.

Αναφορικά με την κόρη της, η ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που δεν τη συμβουλεύει πάνω στην υποκριτική. «Δεν δίνω συμβουλές στην κόρη μου όπως και σαν δασκάλα, είναι σαν να του στερείς το δικαίωμα να ψάξει και να κερδίσει μονός του», είπε,

Τέλος, για τη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει ο σύζυγός της, Γιάννης Μπέζος, ανέφερε: «Δεν είναι ακριβώς παρουσίαση αυτό που κάνει ο Γιάννης Μπέζος, μου αρέσει πάρα πολύ».