29 Απριλίου, 2024

Αβάσταχτος ο πόνος για την Όλγα Κιουρτσάκη: «Θέλω να κλάψω τόσο που να μην βγαίνουν άλλα δάκρυα»

«Κλαίω βουβά»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Όλγα Κιουρτσάκη, επτά ημέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της και μητέρας της Άντζελας Δημητρίου.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου ανήρτησε ένα βίντεο κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της και το συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα αναφερόμενη στη γιαγιά της. Ενώ είχε κάνει ακόμη μία μόλις ενημερώθηκε την τραγική είδηση.

«Μια εβδομάδα χωρίς εσένα γιαγιούλα, ξεκουράστηκες. Το δωμάτιό σου, κλειστό, ποτέ δεν ήθελες να κλείνει η πόρτα σου. Κλαίω βουβά και τώρα που κοιμήθηκε το παιδί θέλω να κλάψω τόσο που να μην βγαίνουν άλλα δάκρυα», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

 

Μονιασμένες ξανά Άντζελα Δημητρίου & Όλγα Κιουρτσάκη: Χέρι χέρι στην κηδεία της μητέρας της τραγουδίστριας – Απών ο Φώτης Λώσης (video)

Στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης έφτασε η Άντζελα Δημητρίου, συνοδευόμενη από την κόρης της, Όλγα Κιουρτσάκη, το πρωί της Παρασκευής (23/2). Η τραγουδίστρια έχασε τη μητέρα της σε ηλικία 96 ετών, την Τετάρτη.

Η Άντζελα Δημητρίου έφτασε στο κοιμητήριο, μια ώρα πριν ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία, ενώ φαίνεται στα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή «Breakfast@Star», στο πλευρό της βρίσκεται η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Οι δυο γυναίκες παραμέρισαν τα όποια προβλήματα είχαν και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι η μία δίπλα στην άλλη.

Ωστόσο, ο γαμπρός της τραγουδίστριας, Φώτης Λώσης, δεν παρευρέθηκε μαζί τους στο κοιμητήριο για την κηδεία της γιαγιάς της συζύγου του.