Αράχωβα: Οριστικό τέλος στην υπόθεση του Όλιβερ – Δεν «βλέπει» ανθρώπινο παράγοντα η νέα πραγματογνωμοσύνη για το χάσκι

Χαμός στο Twitter με τα σχόλια

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Οριστικό τέλος φαίνεται πως θα δοθεί στην υπόθεση του Όλιβερ, καθώς η νέα πραγματογνωμοσύνη για το χάσκι δεν «βλέπει» ανθρώπινο παράγοντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», η έκθεση θα παραδοθεί αύριο αλλά τα συμπεράσματά της έχουν κοινοποιηθεί προφορικά. Συγκεκριμένα στην έκθεση αναφέρεται ότι δεν εντοπίζεται ανθρώπινος παράγοντας πίσω από τον θάνατο του χάσκι. Παράλληλα, δείτε τι αναφέρει ο δήμαρχος Αράχωβας για τη στοχοποίησή του.

Το εν λόγω πόρισμα συντάχθηκε με βάση φωτογραφίες που δόθηκαν στον πραγματογνώμονα από τη διαδικασία της εξέτασης/νεκροτομής του σκύλου.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η δικογραφία δεν καταλήγει σε κάποιον ύποπτο. Περιέχει, ωστόσο, μαρτυρικές καταθέσεις, ανάλυση βίντεο καθώς και τις αρχικές εκθέσεις κτηνιάτρων.

Ο Όλιβερ δολοφονήθηκε 100 μέτρα από το σπίτι του – Η κατάθεση «κλειδί» για τον θάνατο του χάσκι από την Αράχωβα

Η υπόθεση γύρω από τον θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα συνεχίζει να μας κρατά σε αγωνία. Περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας που θα αποκαλύψουν τις αιτίες του θανάτου του χάσκι. Είναι δυνατόν να υπήρξε κακοποίηση από άνθρωπο ή επίθεση από αγέλη σκύλων; Ωστόσο, οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής δημιουργούν αμφιβολίες και φαίνεται να αντικρούουν την αρχική υπόθεση. Μάρτυρες έχουν καταθέσει στις αρχές όσα γνωρίζουν για τον θάνατο του σκύλου.

Σύμφωνα με το Mega, ένας άνδρας βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για δεύτερη φορά και έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη μοιραία νύχτα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα και να είχε δώσει πριν από κάποιες μέρες πληροφορίες για την συγκεκριμένη νύχτα της κακοποίησης του Όλιβερ.

Ο άνδρας υποστηρίζει ότι γνωρίζει λεπτομέρειες ακόμα και για τη βασανιστική εμπειρία του Όλιβερ. Ακόμα, υποστηρίζει ότι όλα συνέβησαν σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το σπίτι που ο Όλιβερ έμενε.

Την ίδια ώρα, οι φιλοζωικές οργανώσεις ισχυρίζονται πως γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης. Συγκεκριμένα, όπως λένε, πρόκειται για άνθρωπο που έχει πολλές διασυνδέσεις, ενώ έδωσαν ακόμη και τελεσίγραφο 48 ωρών ώστε να αποκαλυφθεί το όνομα.

 

 

Exit mobile version