8 Σεπτεμβρίου, 2024

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μπορώ να αφήσω ένα 10% πουρμπουάρ, θα με πούνε τσιγγούνη και ξεφτιλισμένο»

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ακόμη και στον καθημερινό καφέ του αφήνει καλό πουρμπουάρ

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός, Απόστολος Γκλέτσος, σε συνέντευξή του υπογράμμισε ότι ακόμα και στον καθημερινό καφέ του αφήνει πάντα ένα καλό πουρμπουάρ.

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο και μίλησε για τις οικονομικές απολαβές του από την υποκριτική και τα πουρμπουάρ που αφήνει όταν βγαίνει έξω.

Απόστολος Γκλέτσος

«Το σύστημα δεν σε αφήνει να γίνεις πλούσιος»

Ο γνωστός ηθοποιός, απαντώντας σε ερώτηση για το αν κατάφερε να κάνει περιουσία από αυτή τη δουλειά, τόνισε ότι «το σύστημα λειτουργεί έτσι που δεν σ’ αφήνει να γίνει πλούσιος. Απλά έχεις μια κανονική ζωή. Για να καταλάβεις, είσαι λίγο καλύτερα από ό,τι είναι ένας καθηγητής στο Λύκειο. Παίρνεις χρήματα από την τηλεόραση, αλλά το κράτος σου κρατάει αμέσως το 50%», ενώ πρόσθεσε ότι «επίσης όταν είσαι γνωστός και κάθεσαι κάπου να φας και έρχεται ο λογαριασμός, όταν θα φύγεις, θα πρέπει να αφήσεις ένα καλό πουρμπουάρ. Δεν μπορώ να αφήσω ένα 10% όπως θα έκανε ο καθένας. Αλλιώς θα με πουν τσιγγούνη και ξεφτιλισμένο».

«Ακόμη και στον καφέ μου αφήνω καλό πουρμπουάρ κάθε μέρα»

Ο Απόστολος Γκλέτσος, απαντώντας στο ότι «πολλοί συνάδελφοί του δεν πληρώνουν πλέον όταν βγαίνουν έξω για φαγητό», σημείωσε ότι «δεν υπάρχουν αυτά σε μένα και όποιος θέλει, ας βγει να με διαψεύσει. Έχει συμβεί να με καλέσουν κάπου για φαγητό και να μην πληρώσω, αλλά στην καθημερινότητά μου δεν λειτουργώ έτσι. Ακόμη και στον καφέ μου αφήνω καλό πουρμπουάρ κάθε μέρα»

Reduce bounce rates