29 Απριλίου, 2024

Αποκαλύπτει ο Ετεοκλής Παύλου: «Με κορόιδευαν για το θέμα των κιλών και της αναπηρίας, είχα δει και μηνύματα»

Αποκαλύπτει ο Ετεοκλής Παύλου: «Με κορόιδευαν για το θέμα των κιλών και της αναπηρίας, είχα δει και μηνύματα»

Η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και τους συνεργάτες τους, σχολίαζαν την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Night Out».\ Η Ανθή Βούλγαρη, στην συνέντευξή της αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία και στο μπούλινγκ που έχει βιώσει λόγω των παραπάνω κιλών που είχε μεγαλώνοντας.

ν που είχε μεγαλώνοντας.

anthi voulgari4
Ανθή Βούλγαρη

Με αφορμή την προβολή του βίντεο και τα λόγια της γνωστής δημοσιογράφου, ο Ετεοκλής Παύλου πήρε τον λόγο και αποκάλυψε ότι έχει βιώσει και εκείνος μπούλινγκ για τα παραπάνω κιλά που είχε αλλά και λόγω της αναπηρίας του.

eteoklis pavlou09063

«Να σας αποκαλύψω κάτι. Στα πλαίσια του bullying και πως πιέζεται ο κάθε άνθρωπος και πως τον ζορίζει λανθασμένα. Εμένα σε χώρο εργασίας και για το θέμα των κιλών και για το θέμα της αναπηρίας που έχω, με έχουν κοροϊδέψει πάνω από δύο φορές. Ξεκάθαρα κι έχω δει μηνύματα.

eteoklis pavlou09061

Δεν χρειάζεται να πούμε γιατί θα στοχοποιήσουμε. Ήταν σε ομάδα και με κορόιδευε ότι δεν μπορώ να κάνω κάποια πράγματα λόγω της αναπηρίας. Είναι πολύ κοντά μας στους χώρους της θέασης» αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής.

eteoklis pavlou0906

Στο τέλος, η Ελένη Χατζίδου πήρε τον λόγο για να αναφέρει ένα ακόμα περιστατικό που αφορά τον Ετεοκλή Παύλου. Καθώς σε μια επαγγελματική τους συνεργασία παλαιότερα είχαν λάβει κατά λάθος μήνυμα στην ομαδική συνομιλία τους, στο οποίο κοροϊδεύανε τον Ετεοκλή Παύλου για την αναπηρία του.