14 Ιουλίου, 2024

Απίστευτα καραγκιοζιλίκια στους Σπαρτιάτες: Πώς επιστρέφουν οι διαγραφέντες πριν τον Άρειο Πάγο

Απίστευτα καραγκιοζιλίκια στους Σπαρτιάτες: Πώς επιστρέφουν οι διαγραφέντες πριν τον Άρειο Πάγο

Αδιανόητη κωλοτούμπα στους Σπαρτιάτες, καθώς ο Βασίλης Στίγκας δέχεται πίσω τους βουλευτές που διέγραψε λίγο πριν τον Άρειο Πάγο.

Για γέλια και για κλάματα οι Σπαρτιάτες, καθώς λίγα 24ωρα μετά τις βαρύτατες καταγγελίες του Βασίλη Στίγκα για «εξωκοινοβουλευτικά κέντρα» που καθοδηγούν με όρους μαφίας τουλάχιστον τρεις βουλευτές τους οποίους και διέγραψε, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος το βράδυ της Δευτέρας τους δέχεται πίσω στο κόμμα.

Καταλύτης για τις πρωτοφανείς παρασκηνιακές διεργασίες που οδηγούν προς ώρας στην ανακωχή της άγριας σύγκρουσης μεταξύ του κ. Στίγκα και των Ιωάννη Δημητροκάλλη, Ιωάννη Κόντη και Χάρη Κατσιβαρδά φαίνεται πως είναι η κλήση του προέδρου του κόμματος από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να αποδείξει όσα ο ίδιος ομολόγησε, ότι δηλαδή μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας λειτουργούν ως εκτελεστικά όργανα «εξωκοινοβουλευτικού κέντρου» το οποίο δρα με όρους Greek mafia και Δον Κορλεόνε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Στίγκας θα αποκάλυπτε στην Δικαιοσύνη τους στενούς δεσμούς της ΚΟ με τον έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη και θα ενεργοποιούσε βαρύτατες κυρώσεις οι οποίες μπορεί να έφταναν εως την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης και την έκπτωση όλων από το βουλευτικό αξίωμα.

Πάντως, από το περιβάλλον του κ. Στίγκα υποστηρίζεται ότι ο ίδιος θα παραστεί το πρωί της Τρίτης στον Αρειο Πάγο και θα καταθέσει κάθε στοιχείο που έχει στην διάθεσή του ενώ για την επιστροφή των βουλευτών σημειώνουν πως ο πρόεδρος του κόμματος δέχθηκε την ειλικρινή μεταμέλειά τους.

Η πλευρά των τριών βουλευτών αναφέρει ότι τις τελευταίες ώρες υπηρξε προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης.

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΚΟ Βασίλη Στίγκα έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ: Βουλευτές

κ. Δημητροκάλλη Ιωάννη (Ανατολικής Αττικής)

κ. Κατσιβαρδά Χαράλαμπο (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών)

κ. Κόντη Ιωάννη (Α΄ Θεσσαλονίκης)

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.

Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

Βασίλειος Στίγκας

Πρόεδρος Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»

Reduce bounce rates