1 Οκτωβρίου, 2024

Απαγόρευσαν στον Αλέξη Κούγια να δει τη Μαρινέλλα – Ποιος ο λόγος της απόφασης και ποια η σχέση τους

Η συγγένεια που τους δένει

Από Εύη Κουρίδου

Θετικό πρόσιμο έχουν οι έως τώρα εξελίξεις με την υγεία της Μαρινέλλας, πέντε ημέρες μετά από το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο επί σκηνής του Ηρωδείου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο οργανισμός της μεγάλης ερμηνεύτριας δείχνει να αντέχει στην ισχυρή θεραπεία που δέχεται. Όλες τις μέρες νοσηλείας της, η κόρη της βρίσκεται αδιάλειπτα στο πλευρό της, ενώ σήμερα (30/9) την επισκέφθηκε και ο εγγονός της.

Ο Αλέξης Κούγιας, ωστόσο, δεν κατάφερε να έρθει σε επαφή μαζί της και να μπει στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η τραγουδίστρια, γιατί όπως είπε: «Μου το απαγόρευσε ο γιατρός, ο Ηλίας ο Πολιτάκης, που είναι και δικός μου γιατρός, για να μη συγκινηθεί, δεν πήγα. Δεν έχω μιλήσει με το περιβάλλον της».

Η πολυετής σχέση του Αλέξη Κούγια με τη Μαρινέλλα

Ο ποινικολόγος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Buongiorno», την Παρασκευή 27/9, όπου μίλησε για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας και, όπως αποκάλυψε, η τραγουδίστρια τον είχε παντρέψει με την πρώτη του σύζυγο. Μάλιστα, εκείνη ήταν που βάφτισε την πρώην σύζυγό του Χριστιανή, καθώς είχε καταγωγή από το Ισραήλ αλλά και από την Ιταλία.

Χαρακτηριστικά, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Είμαι ακόμα συγκλονισμένος. Υπήρξα 20 χρόνια δικηγόρος της Μαρινέλλας. Τότε που ήταν ιδιαίτερα ενεργή στις συνεργασίες της με τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και τις εταιρείες της παραγωγής… τότε ήταν η εποχή των δίσκων. Γίναμε αδερφικοί φίλοι και γίναμε και συγγενείς. Σε μια πάρα πολύ περίεργη περίοδο της ζωής μου. Βάφτισε την πρώτη μου σύζυγο, που ήταν από το Ισραήλ, στο εκκλησάκι στο σπίτι μου στο Βέλο Κορινθίας, Χριστιανή. Και εκεί έγινε και ο γάμος μας με κουμπάρα τη Μαρινέλλα».

Reduce bounce rates