24 Μαΐου, 2024

Αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη η Θεοφανία Παπαθωμά – Τραγικά νέα για την ηθοποιό

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

Μαθεύτηκαν τα τραγικά νέα για τη Θεοφανία Παπαθωμά και η ηθοποιός φαίνεται πως είναι αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της.

Αντιμέτωπη με την απειλή πλειστηριασμού για ακίνητό της στο Π. Φάληρο εμφανίζεται η ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας Θεοφανία Παπαθωμά.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auction η κυρία Παπαθωμά αναφέρεται ως οφειλέτρια σε διαδικασία πλειστηριασμού με επισπεύδουσα την υπό ειδική εκκαθάριση Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία εκπροσωπείται από την PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.

Το ακίνητο στο Π. Φάληρο

Ο εν λόγω πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου 2024, εάν βέβαια μέχρι τότε δεν έχουν μεσολαβήσει κινήσεις για την αποτροπή του, και αφορά οριζόντια ιδιοκτησία – οροφομεζονέτα του 7ου & 8ου ορόφου σε πολυκατοικία κατασκευής του 1978, η οποία βρίσκεται επί της οδού Τρίτωνος, στη θέση «Εδέμ» στο Παλαιό Φάληρο.

 

σπίτι Θεοφανίας Παπαθωμά

 

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η άμεσα γύρω περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται κυρίως από οικιστική χρήση, με μερικά καταστήματα ισογείου συνοικιακού χαρακτήρα. «Πρόκειται για ήσυχη γειτονιά, κοντά σε μεγάλες οδικές αρτηρίες και το παραλιακό μέτωπο του Φαλήρου», όπως σημειώνεται.

Το διαμέρισμα εκτείνεται σε δύο επίπεδα, ήτοι στον 7ο όροφο υπάρχει ο ενιαίος χώρος, η κουζίνα, ένα λουτρό και ένα υπνοδωμάτιο και η κλίμακα επικοινωνίας με το τμήμα του δώματος (8ος όροφος), το οποίο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ένα λουτρό, καθώς επίσης και από μεγάλη βεράντα. Το διαμέρισμα έχει συνολικό εμβαδόν και στους δύο ορόφους 121,82 τ.μ. και σύμφωνα με τα στοιχεία αποκτήθηκε από την κα Παπαθωμά το 2005 μέσω συμβολαίου αγοραπωλησίας.

Η τιμή πρώτης προσφοράς, με βάση την έκθεση εκτίμησης, έχει οριστεί στις 348.000 ευρώ.

Παράλληλα, σε βάρος της οφειλέτριας υπάρχουν μια υποθήκη υπέρ της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Τ.Ε. για πόσο 250.000 ευρώ εγγραφείσα στις 29-6-2005, καθώς και μια αναγκαστική κατάσχεση υπέρ του υπό ειδική εκκαθάριση πιστωτικού ιδρύματος Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος για ποσό 80.000 ευρώ εγγραφείσα στις 23-11- 2023. Σημειώνεται ότι το ποσό των 80.000 ευρώ πλέον τόκων και εξόδων εκτελέσεως, αποτελεί μέρος της συνολικής επιταχθείσης απαίτησης της επισπεύδουσας.

Η Θεοφανία Παπαθωμά το 2006 παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα, με τον οποίο απέκτησε έναν γιό. Μετά το διαζύγιό τους το 2013 και μέχρι πρόσφατα ήταν ζευγάρι με τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ακίνητο που έχει προγραμματιστεί να βγει σε πλειστηριασμό δεν είναι η κατοικία της, καθώς εμφανίζεται να διαμένει στο Ντράφι, σε περιοχή μάλιστα που επλήγη από τις πυρκαγιές τον Ιούλιο του 2022.

Reduce bounce rates