24 Μαΐου, 2024

«Άνοιξε» την καρδιά του ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Βρήκα τη δύναμη να αντιμετωπίσω πράγματα τα οποία με στρίμωχναν»

«Δεν αισθάνομαι ούτε πως έχω αδικηθεί ούτε και έχω βγει για να ζητήσω τίποτα ούτε έχω παρακαλέσει»

Μετά τη νοσηλεία του στο Δαφνί ο Σταμάτης Γαρδέλης «άνοιξε» για πρώτη φορά την καρδιά του, αναφέροντας πως βρήκε τη δύναμη να αντιμετωπίσει πράγματα τα οποία τον στρίμωχναν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Γαρδέλης δήλωσε αρχικά πως «δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω (σ.σ. αυτό το διάστημα). Να πω τι; Ό,τι έγινε, πέρασε. Είμαι καλά και προχωράμε. Η ζωή προχωράει. Είχα μια εμπειρία από την οποία αποκόμισα πάρα πολλά πράγματα και ξεκινάω. Έκανα ένα restart και ξεκινάω πάλι».

«Δεν με έχει απογοητεύσει κάτι ούτε έχασα τη δύναμη μου. Απεναντίας βρήκα την δύναμη για να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα τα οποία με στρίμωχναν. Νομίζω πως τώρα έχω βάλει αυτά τα πράγματα σε έναν δρόμο που θα εξελιχθούν προς καλό.

Δεν αισθάνομαι ούτε πως έχω αδικηθεί ούτε και έχω βγει για να ζητήσω τίποτα ούτε έχω παρακαλέσει. Επειδή έχουν ακουστεί διάφορα πράγματα, εγώ ζήτησα ισονομία σε κάποια θέματα που άπτονται της κοινωνικής μας ζωής. Δεν ζήτησα μια ιδιαίτερη εύνοια όπως ακούστηκε κατά καιρούς επειδή είμαι επώνυμος άνθρωπος».

«Το Άγιον Όρος είναι ένα μέρος που είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο, ένα τρόπος να γεμίσω τις μπαταρίες μου και είναι μια ιδέα που θα ξεπερνάει πάντα το περιεχόμενο της. Το Άγιον Όρος είναι στο απυρόβλητο. Ούτε το σχολιάζεις ούτε το λες πως είναι και τα λοιπά. Πηγαίνω 42 χρόνια τώρα στον πνευματικό μου».

«Δεν ξέρω πως την εννοείται την πίστη, εγώ πιστεύω στον Θεό και στο ερωτηματικό της ύπαρξης μας. Νομίζω πως η λογική είναι πολύ λίγη για να ερμηνεύσει το μυστήριο της ζωής» πρόσθεσε επίσης ο Σταμάτης Γαρδέλης στις τηλεοπτικές κάμερες.

Reduce bounce rates