27 Φεβρουαρίου, 2024

Άννα Φόνσου για παρένθετες μητέρες: Τη μισώ αυτή τη γυναίκα που δίνει το παιδί

Αντίθετη με τις παρένθετες μητέρες δήλωσε η Άννα Φόνσου. «Δεν έπαθε τίποτα που 9 μήνες μέσα στον οργανισμό της μεγάλωνε έναν άνθρωπο; Τόσο εύκολα το δίνει; Αν της δώσουν διαμέρισμα και λεφτά; Δεν μπορώ να το δεχτώ», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Καλεσμένη στο «Πρωινό ΣουΣου» με την Ελένη Τσολάκη η Άννα Φόνσου τόνισε πως δεν δέχεται τα ομόφυλα ζευγάρια να αποκτούν παιδιά από παρένθετες μητέρες.

«Οι πιο πολλοί φίλοι είναι ομοφυλόφιλοι. Έχουν χιούμορ, μου αρέσουν κι οι μεγαλύτερες φυσιογνωμίες στην Ελλάδα ήταν ομοφυλόφιλοι. Εγώ έχω αντίρρηση, δεν είμαι κανένας φιλόσοφος. Έχω αντίρρηση να κάνουν παιδιά με παρένθετη μητέρα, Δεν μπορείς να μου στερήσεις εμένα τη μητρότητα γιατί εσύ μπορείς να βάλεις εύκολα μία να σου κάνει ένα παιδί και να το μεγαλώσεις… Έχουν λύσει πάρα πολλά προβλήματα οι ομοφυλόφιλοι. Θα βρούνε τον τρόπο να έχουν παιδάκι. Έχω αντίρρηση γιατί το παιδί μεγαλώνει, θα πάει στο σχολείο και τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, να το κοροϊδεύουν και να του λένε ποια είναι η μαμά σου και ποιος ο μπαμπάς σου», ανέφερε η Άννα Φόνσου.

«Έχει τύχει με δύο φίλους μου που υιοθέτησαν παιδάκι μόλις γεννήθηκε. Όταν μεγάλωσε και πήγε στο σχολείο, του έλεγαν: έχεις δύο γκέι και ποιος είναι ο μπαμπάς σου κι η μαμά σου. Το παιδί έπαθε βαριά κατάθλιψη, είναι με φάρμακα πολλά χρόνια και τώρα έχει επέμβει μία δομή να τους το πάρουν γιατί δεν θέλει να είναι εκεί, τους βλέπει εχθρούς του. Είναι 12 χρονών», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός και συνέχισε:

«Δεν κάνουμε βήματα με το να στερήσουμε στις γυναίκες να γεννάνε. Τι βήμα είναι αυτό; Από τότε που γεννήθηκα εγώ κι εσύ, μας λένε: α να παντρευτείτε, να κάνετε παιδάκια. Δεν πρέπει να το στερήσουν αυτό. Ε όχι, για να αφήσουμε τους γκέι να γεννάνε; Να υιοθετήσουν και να το πούνε στο παιδί αμέσως, να υπάρχουν ψυχολόγοι και να του πούνε εμείς σε πήραμε, η μαμά σου κι ο μπαμπάς σου δεν υπάρχουν. Δεν δέχομαι την παρένθετη μητέρα. Τη μισώ αυτή τη γυναίκα που δίνει το παιδί. Δεν έπαθε τίποτα που 9 μήνες μέσα στον οργανισμό της μεγάλωνε έναν άνθρωπο; Τόσο εύκολα το δίνει; Αν της δώσουν διαμέρισμα και λεφτά; Δεν μπορώ να το δεχτώ. Στη νομοθεσία έφτασαν στο να παντρεύονται και να παντρεύονται».

Καταλήγοντας η Άννα Φόνσου είπε πως «έχω δωρίσει όλα μου τα κοστούμια, δεν θέλω να έχω ενθύμια», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «με την εγγονή μου λέμε πράγματα που δεν τολμάει να τα μοιραστεί με τη μαμά της».

Τέλος, αποκάλυψε πως τα Χριστούγεννα τής φέρνουν μία μελαγχολία.