28 Μαΐου, 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του – Όσα αποκάλυψε μετά την περιπέτειά του (Video)

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του – Όσα αποκάλυψε μετά την περιπέτειά του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται εκτός τηλεόρασης το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς νοσεί με κορωνοϊό, με τον ίδιο να αναφέρεται στην κατάσταση της υγείας του και τα επόμενα πλάνα που έχει στον νου του.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την κατάσταση της υγείας του και αν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου και την επόμενη σεζόν.

Τα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την υγεία του και την επόμενη σεζό

«Εδώ και μία εβδομάδα ο κορωνοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιϊκό φορτίο νομίζω και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή και άλλη μία τώρα και ο κορονοϊός… οπότε εντάξει, καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Σε ερώτηση για το αν θα είναι την Παρασκευή στο φινάλε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους».

Τέλος, σχετικά με την επόμενη σεζόν, ο παρουσιαστής υποστήριξε πως έχει δεχτεί πρόταση να συνεχίσει να βρίσκεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

 

Reduce bounce rates