29 Απριλίου, 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έκανα παραπάνω χατίρια από όσα έπρεπε στον γιο μου, θα έπρεπε να τον αφήσω λίγο

Είναι ένα λάθος να του δημιουργώ την αίσθηση της ευκολίας και των πάντων” εξηγεί ο Ανδρέας Μικούτσικος.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση, σχετικά με τα λάθη που αισθάνεται ότι έκανε στην ανατροφή του γιου του, προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωινό της Παρασκευής (09.02.2024), στον αέρα της Super Κατερίνας του Alpha, με αφορμή το θέμα της Άντζελας Δημητρίου και της δικής της κόρης, Όλγας.

«Εύη σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά αν με ρωτήσεις ποιο λάθος έκανα στην διαπαιδαγώγηση του γιου μου είναι ότι του έκανα παραπάνω χατίρια από όσα έπρεπε να του κάνω. Επειδή λες ότι δεν του έκανα όλα τα χατίρια.

Δηλαδή, ό,τι δώρο κυκλοφορούσε κάθε χρόνο στην αγορά, του είχα κάνει και για τα επόμενα 2-3 χρόνια» τόνισε αρχικά ο δημοφιλής παρουσιαστής.

«Είναι ένα λάθος να του δημιουργώ την αίσθηση της ευκολίας και των πάντων. Η υπερπροστατευτικότητα… Θα έπρεπε να τον αφήσω λίγο. Ενώ με έχεις σαν παράδειγμα, εκεί μέσα ήμουν ίσως λίγο υπερβολικός. Θέλει πολύ περισσότερο μέτρο.

Ένας λαός που δεν τον πάω υπό γενική έννοια, αλλά είναι μάγκες με τα παιδιά τους είναι οι Αμερικάνοι. Αφήνουν το παιδί να πάει να δουλέψει, Είναι στην Ανατολή και λένε ας πάει στη Δύση. Αυτό το ανεξάρτητο.

Εμείς είμαστε παραδοσιακή οικογένεια. Να κάνουμε το παιδί σαν τα μούτρα μας και ότι δεν κάναμε εμείς… Αν το παιδί σε έχει δεδομένο, ότι θα πάρω χρήματα από τη μάνα μου, δεν θα σε υπολογίσει εκεί που πρέπει» συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.