8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανατρέπονται τα πάντα για το μακελειό στη Γλυφάδα: «Αν δεν φύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι» – Ο Αιγύπτιος είχε 2 εκατ. ευρώ σε ελβετική και ελληνική τράπεζα

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις γύρω από το τριπλό φονικό

Από Κυριάκος Μελλίδης

Μακελειό στη Γλυφάδα: Για τα καλά έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου με αφορμή την υπόθεση του μακελειού της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης (13/2) το MEGA υπάρχουν μαρτυρίες ότι κάποιοι τηλεφωνούσαν στον Αιγύπτιο δράστη και τον απειλούσαν πως «θα τον κάψουν σαν ποντίκι» αν δεν φύγει από το σπίτι. O Γιώργος Καλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για την υπόθεση.

«Πήρε την τσάντα, ανέβηκε, άφησε την τσάντα στη σκάλα μπήκε στο γραφείο της Μ. Καρνέση. Φαίνεται πως ζήτησε να μείνει στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε πως τις προηγούμενες ημέρες κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πως ‘’αν δεν φύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι’’.

Το έχει πει ο ίδιος σε ανθρώπους της εταιρίας και εκεί οι το έχουν καταθέσει. Το άλλο που προκύπτει από τις καταθέσεις είναι πως δεν ήθελε να σκοτώσει κανέναν άλλον πέρα από τη Μαρία Καρνέση.

Οι καταθέσεις λένε πως δεν έψαξε να βρει τη Δέσποινα Καρνέση. Μέχρι να γεμίσει την καραμπίνα, η Μαρία έφυγε και πήγε στο γραφείο του γαμπρού της, τότε ακολούθησε ο 70χρονος. Από τη αστυνομία γίνεται άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά προσπαθούν δουν και το εάν συνάντησε κάποιον πριν πάει στην εταιρία» ανέφερε στον αέρα της εκπομπής.

Όπως αποκαλύπτει, λοιπόν, ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, το συγκεκριμένο σπίτι ανήκει στον Σπύρο Καρνέση και όχι στη Μαρία Καρνέση η οποία του έκανε έξωση.

Μακελειό στη Γλυφάδα: Είχε σε λογαριασμούς του 2 εκατ. ευρώ

Όπως ανέφερε ο συντάκτης ο μακελάρης της Γλυφάδας είχε στην κατοχή του 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην ελβετική τράπεζα citibank ενώ είχε 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα. Το 1,5 εκατ. ευρώ υπήρχε σε εταιρικό λογαριασμό που διαχειριζόταν ο ίδιος ενώ τα 500.000 σε προσωπικό του λογαριασμό.

Reduce bounce rates