8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αναστάσιος Ράμμος: «Δέχομαι φλερτ από άνδρες, τους φλερτάρω κι εγώ» (video)

Αναστάσιος Ράμμος: «Δέχομαι φλερτ από άνδρες, τους φλερτάρω κι εγώ» (video)

«Όταν δίνεις πρέπει και να παίρνεις»

Από Ανθή Κουρεντζή

Τον Αναστάσιο Ράμμο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Δευτέρας 2/10 στο Panik Concert 2023.

O γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά σε ρόλο παρουσιαστή αλλά και για τη σημασία που έχει το φλερτ στη ζωή του.

«Με… χίλια θα έκανα ξανά παρουσίαση, πιο ώριμα και πολύ πιο ήρεμα. Σε πάνελ δεν νομίζω να με βλέπατε γιατί δεν ξυπνάω τόσο νωρίς» ανέφερε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος.

«Με φλερτάρουν! Προτιμώ βέβαια να φλερτάρω εγώ, αλλά μου αρέσει το φλερτ. Με φλερτάρουν και φλερτάρω. Εννοείται ότι δέχομαι φλερτ και από άντρες και κάνω κι εγώ φλερτ σε άντρες, γιατί όταν δίνεις πρέπει και να παίρνεις», είπε σε άλλο σημείο ο Αναστάσιος Ράμμος για το φλερτ που δέχεται.

Όσο για το αν είναι σε κάποια σχέση αυτή τη περίοδο, ο Αναστάσιος Ράμμος είπε, «Αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου. Βασικά, πάντα είμαι μόνος μου εγώ. Είμαι πολύ μικρός ακόμα για γάμο».

«Είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος…» – Όλα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του Βασίλη Καρρά για την κατάσταση της υγείας του

Ο δικηγόρος του Βασίλη Καρρά, Γρηγόρης Κωτσόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με την υγεία του εκφράζοντας τη θερμή ευχαριστία του τραγουδιστη στον κόσμο που τον αγαπάει αλλά και την απογοήτευσή του για τις ψευδείς ειδήσεις που αφορούν στην υγεία του.

«Είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος…»

«Ο Βασίλης Καρράς εκλαμβάνει με τον πλέον θετικό τρόπο το ενδιαφέρον του κόσμου και την αγάπη προς το πρόσωπό του. Γνωρίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνον και ότι έχει συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνει.

Είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με την ανακύκλωση ψευδών ειδήσεων που αφορούν στην κατάσταση της υγείας του, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του. Ενοχλείται από τα δημοσιεύματα τα οποία τον παρουσιάζουν σαν τον πρωταγωνιστή μιας τιτάνιας μάχης.

Δεν είναι έτσι, είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος που δίνει τον δικό του αγώνα, όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας. Το ενδιαφέρον θα έπρεπε να είναι για το σύνολο των ανθρώπων που δίνουν τον δικό τους αγώνα και όχι μόνο για αυτόν. Δεν νιώθει θυμό, απογοήτευση νιώθει από το γεγονός ότι δεν γίνεται σεβαστή η επιθυμία του», ανέφερε στην εκπομπή ο κ. Κωτσόπουλος.

Reduce bounce rates