19 Απριλίου, 2024

Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει ο παππούς του 15χρονου – Έπεσε στο κενό για μία σέλφι

Αλεξανδρούπολη

Ο 15χρονος και ο πατέρας του μαζί με τον πατέρα του ανέβηκαν στην ταράτσα για να κουβαλήσουν μερικά κιβώτια.

Μία αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένα αγόρι μόλις 15 ετών έπεσε από την ταράτσα μπροστά στα μάτια του πατέρα του και έχασε τη ζωή του. Ο Γιάννης πάτησε πάνω στο τζάμι του φωταγωγού και ξαφνικά βρέθηκε στο κενό, ενώ ο πατέρας του δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Τα λόγια του παππού του 15χρονου Γιάννη, που μόλις χθες είχε τα γενέθλιά του και σήμερα δεν είναι στη ζωή συγκλονίζουν. «Είμαστε όλοι καταρρακωμένοι αυτή τη στιγμή. Οι ψυχές μας βρίσκονται στον πάτο. Βέβαια εγώ είμαι και ιερέας κακώς μιλάω έτσι ,αλλά δυστυχώς τέτοιες στιγμές η θεολογική πλευρά πάει στην άκρη και βγαίνει από πάνω η ανθρώπινη πλευρά», δήλωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Αλεξανδρούπολη
Αλεξανδρούπολη

Χθες είχε τα γενέθλιά του

«Χθες το βράδυ είχε τα γενέθλια του. Μιλήσαμε, τον ευχήθηκα εγώ του είπα να ζήσεις Γιάννη μου χρόνια πολλά και στα αγγλικά του το είπα και στα ελληνικά. Γελούσε, “παππού μου θα έρθω να σε αγκαλιάσω, να σε φιλήσω για τα καλά λόγια που μου λες”», είπε ο συγκλονισμένος παππούς του παιδιού.

Αλεξανδρούπολη: Πάτησε στο τζάμι του φωταγωγού για μία σέλφι

Ο 15χρονος και ο πατέρας του μαζί με τον πατέρα του ανέβηκαν στην ταράτσα για να κουβαλήσουν μερικά κιβώτια. Σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στο Star, o 15χρονος Γιάννης πάτησε πάνω στο τζάμι για μια σέλφι.

«Πήγαν στην ταράτσα να κάνουν κάτι και ακούμπησε πάνω σε γυαλί ασφαλείας που ήταν καλυμμένος ο φωταγωγός, όμως δεν άντεξε το βάρος του παιδιού. Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, σαν να σπάει τζαμαρία και να πέφτει κάτι βαρύ», περιέγραψε ένοικος της πολυκατοικίας.

Όπως ανέφερε ο παππούς του 15χρονου, το παιδί πήγε να βγάλει σέλφι, όταν έγινε η τραγωδία: «O πατέρας ήταν λίγο πιο μακριά, μέχρι να δει πού είναι ο Γιάννης, αυτός είχε πέσει. Πήγε πίσω πίσω μάλλον να βγάλει μία σελφι φωτογραφία και έγινε το μοιραίο», δήλωσε.

Αλεξανδρούπολη: Θρήνος για τον 15χρονο που έπεσε στο κενό
Αλεξανδρούπολη: Θρήνος για τον 15χρονο που έπεσε στο κενό

Αλεξανδρούπολη: Όλη η γειτονιά θρηνεί

Μόλις ο πατέρας κατάλαβε τι είχε συμβεί άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ήταν σε κατάσταση απόλυτου σοκ.

Όλη η γειτονιά θρηνεί για τον 15χρονο που «χάθηκε» από τη μια στιγμή στην άλλη. Είχε άλλα δύο μεγαλύτερα αδέλφια, έναν αδελφό που είναι ψάλτης και μια αδελφή που είναι δασκάλα.

πτώση 15χρονου Αλεξανδρούπολη
πτώση 15χρονου Αλεξανδρούπολη