19 Μαΐου, 2024

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος: Δείτε για πρώτη φορά τον γιο του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος – Περήφανος ο Σπύρος για τον γιο του

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και το ίδιο ακριβώς μονοπάτι φαίνεται να ακολουθεί και ο 26χρονος σήμερα γιος που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα, Αλέξανδρος.

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος σπανίως εμφανίζονται δημοσίως μαζί, γι’ αυτό και δύσκολα μπορεί κανείς να εντοπίσει υλικό. Οι μοναδικές λήψεις στις οποίες τον είδαμε ποτέ, τον απεικονίζουν σε βραδινή έξοδό του με τον παρουσιαστή του «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», τέσσερα χρόνια πριν.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, μιλάμε για ένα γοητευτικότατο αγόρι που έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά του μπαμπά του. Πάντως, τα μάτια, τα έχει πάρει χωρίς αμφιβολία από την καλλονή μητέρα του, που έχει επίσης πράσινα μεγάλα μάτια! Ωστόσο, αν εξαιρέσουμε την ηλικία του, δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα άλλο για το νεαρό, μιας και δεν αγαπά καθόλου την δημοσιότητα. Ούτε καν τις σπουδές ή την δουλειά του… Φαίνεται πως δεν πήρε το μικρόβιο των γονιών του για την υποκριτική!

Η μητέρα του είπε για τον Αλέξανδρο: «Ένας χωρισμός είναι δύσκολος, όπως δύσκολα είναι πολλά στη ζωή. Μερικές φορές, όμως, ένας χωρισμός είναι λυτρωτικός και αρχή για σημαντικά πράγματα…». Ο δεσμός με τον γιο του είναι πολύ ιδιαίτερος. Κάποια στιγμή ρωτήθηκε γιατί ο γιος του δεν έγινε ηθοποιός. Και εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά: «Ήταν οργανωμένο έγκλημα από εμένα και την Αθηνά. Δεν του είπαμε μη γίνεις ηθοποιός, αλλά δεν του παρουσιάσαμε έναν κόσμο γυαλιστερό. Στο Κολέγιο έπαιξε σε μια παράσταση και ήταν απολύτως ατάλαντος. Λέω, σωθήκαμε!».

Δείτε φωτογραφία που είναι μαζί

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος Σπύρος Παπαδόπουλος
Reduce bounce rates