15 Απριλίου, 2024

Άγριο ξέσπασμα Γιάννη Καλλιάνου: «Ντροπή! Τους διαβεβαιώνω ότι μέχρι και την άλλη Παρασκευή 24 Φλεβάρη…»

Άγριο ξέσπασμα Γιάννη Καλλιάνου: «Ντροπή! Τους διαβεβαιώνω ότι μέχρι και την άλλη Παρασκευή 24 Φλεβάρη…»

Τι αναφέρει ο μετεωρολόγος;

Άγριο ξέσπασμα από τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο προκάλεσαν οι τίτλοι σε ορισμένες ιστοσελίδες σχετικά με τον καιρό της επόμενης εβδομάδας. «Έχει καταντήσει η επιστήμη της Μετεωρολογίας, μια επιστήμη με γυάλινες σφαίρες, ταρώ, φλυτζάνια καφέ και χειρομαντείες. Ντροπή!», τονίζει, μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Ο ανοιξιάτικος καιρός θα είναι εμφανής και θα θυμίζει συνθήκες Απριλίου, διευκολύνοντας έτσι κάθε καρναβαλική εκδήλωση. Με την ευκαιρία, διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για το τριήμερο της Αποκριάς.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Καλλιάνος γράφει σε ανάρτησή του στο facebook: «Αυτοί είναι μερικοί από τις δεκάδες τίτλους διαφόρων sites την Τετάρτη που μας πέρασε, στις 15 του Φλεβάρη. Κάνουν λόγο για μια εξαιρετικά επικίνδυνη κακοκαιρία με χιόνια από τη νέα εβδομάδα. Από μεθαύριο δηλαδή.

Και επειδή πολλοί, επηρεαζόμενοι από αυτά που γράφτηκαν, με ρωτούν τις τελευταίες ημέρες, “τι θα γίνει τελικά τη νέα εβδομάδα; Θα χιονίσει πράγματι; Θα έρθουν πάλι χιόνια;”

Τους απαντώ: Όχι! Δεν θα έρθει απολύτως τίποτα απ’ όλα αυτά! Ίσα ίσα θα λάμψει ο ήλιος!

Μάλιστα, σε όλους αυτούς που επειδή το διάβασαν αναμένουν βαρυχειμωνιές με χιόνια και καταστροφές, τους διαβεβαιώνω ότι μέχρι και την άλλη Παρασκευή 24 Φλεβάρη, δηλαδή σχεδόν για ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα, θα επικρατήσει φοβερός ήλιος και θερμοκρασίες κοντά στους 19-20°C τα μεσημέρια.

Αυτή η ιστορία με τις ψευδείς ειδήσεις πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει! Διότι όλα τα sites που αναπαράγουν συνεχόμενα ανακρίβειες κάνουν κακό στον κόσμο. Ήμαρτον!

Έχει καταντήσει η επιστήμη της Μετεωρολογίας, μια επιστήμη με γυάλινες σφαίρες, ταρώ, φλυτζάνια καφέ και χειρομαντείες. Ντροπή!».

«Πρόωρη άνοιξη» από Τάσο Αρνιακό: Ανατροπή με τον καιρό – «Η θερμοκρασία θα φτάσει…»

Όπως μας έχει συνηθίσει, ο Τάσος Αρνιακός μίλησε για τον καιρό των επόμενων ημερών, κάνοντας την ανατροπή και μιλώντας για «πρόωρη άνοιξη» σύμφωνα με τους βαθμούς που θα φτάσει η θερμοκρασία.

Ο γνωστός μετεωρολόγος τόνισε πως οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνουμε κάποια εξόρμηση στη φύση, καθώς η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι 18-19 βαθμούς.