19 Σεπτεμβρίου, 2024

Φώτης Σεργουλόπουλος για ομόφυλα ζευγάρια: «Το μόνο που δεν μπορώ να εξηγήσω στον γιο μου είναι γιατί δεν είμαστε ίσοι»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Συνδέσεις» βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος απάντησε σε μια σειρά ερωτημάτων που έχουν δημιουργηθεί σε σχέση με το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Μετά από δέκα χρόνια που γεννήθηκε ο γιος μου, φτάνω αυτή τη στιγμή να βλέπω μια συζήτηση ανοιχτή και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Στη ζωή εγώ πήρα τα πράγματα όπως ήρθαν. Έτσι ήμουν σε μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου και έκανα αυτό που ήθελα. Θα ήθελα να είχα μια σχέση έγγαμη και ν’ αποφασίζαμε να κάνουμε ένα παιδί. Αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο θα το δουν οι επόμενες γενιές ανθρώπων, είναι κάτι που έρχεται. Δουλεύοουμε κυρίως για τα παιδιά μας» ανέφερε, αρχικά, ο παρουσιαστής της ΕΡΤ1.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις απορίες που έχει το δικό του παιδί. «Ξέρει τα πάντα, κατανοεί τα πάντα, ένα πράγμα δεν καταλαβαίνει και με ρωτάει: “Γιατί δεν είμαστε ίσοι;”. Αυτό είναι κάτι που δεν μου είναι εύκολο να του το εξηγήσω. Είναι από τα πράγματα που δεν μπορώ εύκολα να εξηγήσω».

Reduce bounce rates