22 Οκτωβρίου, 2024

Του βγάζουν όλοι το καπέλο: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Νίκο Κοκλώνη – Έτσι στηρίζει τους πλημμυροπαθείς

Του βγάζουν όλοι το καπέλο: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Νίκο Κοκλώνη – Έτσι στηρίζει τους πλημμυροπαθείς

Έμπρακτη αλληλεγγύη από τον παρουσιαστή

Ο Νίκος Κοκλώνης πραγματοποίησε μία κίνηση ανθρωπιάς προς τη Φαρκαδόνα, ένα χωριό των Τρικάλων που “πνίγηκε” από την κακοκαιρία Daniel και όλοι του βγάζουν τον καπέλο. Με αυτόν τον τρόπο στήριξε τους πλημμυροπαθείς. Την ίδια στιγμή, με μπουλντόζα μεταφέρουν 14χρονη ασθενή στη Λάρισα.

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Νίκο Κοκλώνη για τους πλημμυροπαθείς

Ο γνωστός δικηγόρος Στέλιος Σούρλας μίλησε στη «Super Kατερίνα» για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό του. Αποκάλυψε ότι ζήτησε βοήθεια από τον Ceo της Barking Well και ο Νίκος Κοκλώνης ανταποκρίθηκε άμεσα.
«Το πατρικό μου είναι ένα από τα 1200 που είναι κάτω από το νερό. Τα αυτοκίνητά μου, η περιουσία μου όλη είναι κάτω από 5 μέτρα νερό. Την Τετάρτη το βράδυ ήμουν υποψιασμένος και έβγαινα στο μπαλκόνι και έβλεπα το νερό.

Άκουσα τον σκύλο μου να κλαίει και να πνίγεται. Βγαίνω έξω και βλέπω υο νερό μέχρι τον λαιμό του. Μέσα σε μισή ώρα το νερό έφτασε στα 40 εκατοστά. Δεν ήρθε μήνυμα από το 112 εκκενώστε τη Φαρκαδόνα. Κανείς δεν ήρθε να μας ενημερώσει. Ήταν όλοι απόντες. Αυτή τη στιγμή η Φαρκαδόνα Τρικάλων έχει καταστραφεί στο 80%.

Ζήτησα από τον Νίκο Κοκλώνη να στείλει ένα φορτηγό τρόφιμα και δέχτηκε, και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό, αύριο το πρωί θα είναι στο χωριό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λάρισα: Ξεσπούν κάτοικοι του Αγίου Θωμά – «Μέσα στα σπίτια έχουν μπει φίδια και αρουραίοι»

Κακοκαιρία Daniel: Σε υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στην πλατεία του Αγίου Θωμά Λάρισας συνέλευση κατοίκων που πλήττονται από τα πλημμυρικά φαινόμενα. Οι ίδιοι ξέσπασαν, αναφέροντας ότι μέσα στα σπίτια έχουν μπει φίδια και αρουραίοι!

«Δε θα βάλουμε εμείς το χέρι στην τσέπη για κάτι που δεν ευθυνόμαστε. Άμεσα, Δήμος και Περιφέρεια να κάνουν άντληση, απολύμανση. Μέσα στα σπίτια έχουν μπει φίδια, αρουραίοι, σαρανταποδαρούσες και ψάρια» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, κάτοικοι της περιοχής που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel.

Δείτε το βίντεο

Reduce bounce rates