Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους δύο αγώνες της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL έκανε γνωστούς η ΚΕΔ/ΕΟΚ το μεσημέρι της Κυριακής (25/10).
Οι ορισμοί έρχονται σε μια περίοδο κατά την οποία βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τις καταγγελίες περί χειραγώγησης αγώνων στο ελληνικό μπάσκετ.
Στο παιχνίδι του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στις 13:00 στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας, ορίστηκαν οι Τζιοπάνος, Λόρτος και Μπον.
Την ίδια ώρα, στην αναμέτρηση του Κολοσσού με τους Vikos Φalcons, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Καλλιθέα της Ρόδου, τη διαιτητική τριάδα θα αποτελούν οι Πουρσανίδης, Μπακάλης και Νικολαΐδης.
Αναλυτικά:
- 13:00 Κολοσσός H Hotels Collection – Vikos Φalcons: Πουρσανίδης, Μπακάλης, Νικολαϊδης (Παυλόπουλος)
- 13:00 Προμηθέας Π. Βίκος Cola – Ολυμπιακός: Τζιοπάνος, Λόρτος, Μπον (Καράτσαλος)
Πηγή: www.onsports.gr


Leave feedback about this
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.