20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν κρατιούνται Μελίνα Νικολαΐδη και Δημήτρης Φιντιρίκος: «Καυτά» φιλιά με θέα το ηλιοβασίλεμα

Δεν κρύβεται αυτός ο έρωτας!

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ζευγάρι το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως έχει γίνει γνωστό, με τους δύο να μην κρύβουν πια τα συναισθήματά τους.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία. Μάλιστα πρόσφατα είχαν ταξιδέψει στην Κρήτη για να απολαύσουν τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Αντώνη Ρέμου, ενώ από ό,τι φαίνεται είχαν ταξιδέψει μαζί και στους Παξούς.

Οι τρυφερές στιγμές της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Δημήτρη Φιντιρίκο στη Σίφνο

Οι δυο τους πλέον βρίσκονται για διακοπές στη Σίφνο και σε instastory που δημοσίευσε ο επιχειρηματίας, Γιώργος Γιγουρτάκης, από πάρτι που διοργάνωσε, διακρίνονται η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος αγκαλιά δίπλα σε ένα άλλο ζευγάρι που ανταλλάσσει φιλιά.

Ήδη από τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό πως η Μελίνα Νικολαΐδη έχει χωρίσει από τον πρώην σύντροφό της με το ρεπορτάζ της εκπομπής Summer’s Cool να λέει τότε ότι η 20χρονη έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή κάνοντας αναφορά για τρυφερές στιγμές σε βραδινή της έξοδο με γνωστό και γοητευτικό Έλληνα επιχειρηματία, κάτι που τελικά επιβεβαιώνεται.

Δείτε το βίντεο:

 

Reduce bounce rates