6 Οκτωβρίου, 2024

«Όχι ρε φίλε…»: Έκτακτη εξέλιξη για τον Δημήτρη Κόκοτα, συνέβη σήμερα το πρωί

«Προσπαθώ όσο μπορώ να στηρίξω την Κατερίνα…»

Έκτακτα νέα κυκλοφόρησαν το πρωί της Παρασκευής (21/6) για τον Δημήτρη Κόκοτα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς», τρεις μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο.

Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και μίλησε για την ευκαιρία που της δόθηκε την τελευταία χρονιά να αναδείξει το ταλέντο της ενώ δε θα γινόταν να μην αναφερθεί και στον Δημήτρη Κόκοτα.

«Μέχρι τώρα θεωρούμουν και λίγο επιφανειακή και ελαφροΐσκιωτη από αυτούς που δε με έχουν παρακολουθήσει. Με είχαν τύπισσα που προσπαθώ να τραβήξω την προσοχή. Φέτος φάνηκε το ταλέντο μου παραπάνω, κατάλαβαν ότι δεν είμαι τυχαία στον χώρο. Οι του χώρου ξέρουν», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Νιώθει αν οι γύρω του τον πιέζουν να συνέλθει»

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα και την εξέλιξη της υγείας του. «Εγώ πάντα από την αρχή το έβλεπα σφαιρικά. Και οι συζητήσεις που κάναμε με τη σύζυγό του είχαν κάτι το υπαρξιακό. Προσπαθώ όσο μπορώ να τη στηρίζω και να προσπαθούμε να το βλέπουμε σφαιρικά. Η Κατερίνα με στήριξε πάρα πολύ, γιατί έπεσαν να με φάνε που βγήκα να πω για το ρέικι».

Και συμπλήρωσε πάνω σε αυτό: «Εγώ ήμουν εκείνη τη στιγμή και είχα την ψυχραιμία μου, ενώ όλοι οι άλλοι, που δεν είχαν αυτό το εργαλείο, είχαν τρομάξει και είχαν βάλει την πλάτη στον τοίχο».

Επίσης, η Τραϊάνα Ανανία τόνισε: «Πέφτουν μάσκες όταν υπάρχει ένα τέτοιο συμβάν, όλα αλλάζουν, όλη η σύσταση αλλάζει. Και για τον Δημήτρη ο χρόνος που παίρνει είναι για το καλό του».

«Δε ρωτάω, γιατί ο άνθρωπος νιώθει… τώρα θα με κράξουν πάλι… Αυτός ο άνθρωπος νιώθει αν οι γύρω του τον πιέζουν να συνέλθει γρήγορα για το δικό τους το εγωιστικό το κομμάτι ότι “εγώ θέλω να συνέλθει”. Όχι ρε φίλε, αυτός θα έρθει όποτε γουστάρει!».

Reduce bounce rates