Υπό διάλυση οι Σπαρτιάτες: Πέταξε εκτός ΚΟ τρεις βουλευτές του ο Στίγκας (photo)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Υπό διάλυση οι Σπαρτιάτες: Πέταξε εκτός ΚΟ τρεις βουλευτές του ο Στίγκας (photo)

Η επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής

Από Εύη Κουρίδου

Στη διαγραφή τριών βουλευτών από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών προχώρησε ο Βασίλης Στίγκας, μετά το «άδειασμα» στη Βουλή. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Στίγκας διέγραψε τους Κόντη, Δημητροκάλη και Χατζηβαρδά.

Μετά την ομιλία του στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της οποίας κατήγγειλε ότι οι αντάρτες βουλευτές των Σπαρτιατών είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα, δείχνοντας τον καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίο χαρακτήρισε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε, ο Βασίλης Στίγκας προχώρησε στη διαγραφή των τριών βουλευτών με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Σπαρτιάτες

Φραστικός καβγάς Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Δεν ξέρετε τι λέτε!» – «Να είστε πιο προσεκτικός»

Έντονη λογομαχία είχαν στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, στην ημερησίας διάταξης συζήτηση για τις φωτιές.

Η σύγκρουση στη Βουλή προκλήθηκε μετά την αιχμηρή κριτική του Νίκου Ανδρουλάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανακοίνωσή του, πως θα ελέγχονται καθώς και ποιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες έκαναν ή δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε αιχμηρά, αν αυτό το δεδομένο ελήφθη υπόψη όταν έδωσε χρίσματα στις περιφερειακές εκλογές στους κ. Χατζημάρκο στο Νότιο Αιγαίο και τον κ. Μέτιο στον Έβρο και στη Ροδόπη.

«Δεν ξέρετε τι λέτε», φέρεται να σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης, για να απαντήσει ο κ. Ανδρουλάκης: «Καλό είναι να είστε πιο προσεκτικός. Είστε ο Πρωθυπουργός επί των ημερών του οποίου κάηκε το κόσμημα τη Δαδιάς και μια γενιά δε θα ζήσει να το δει και να το ζήσει».

Exit mobile version