19 Μαΐου, 2024

5 χρόνια πριν – Η προφητική εκπομπή για τον κορωνοϊό το 2015 που σοκάρει (Video)

Σοκ!

Ένα ρεπορτάζ το οποίο μετά από περίπου πέντε χρόνια αποδείχθηκε προφητικό και το οποίο έχει να κάνει με τον κορωνοϊό, είχε φιλοξενήσει η RAI το 2015. Παράλληλα, σοκ προκαλεί πείραμα που προβλήθηκε στην ιαπωνική τηλεόραση και δείχνει πόσο επικίνδυνα είναι τα μικροσταγονίδια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με αυτό Κινέζοι επιστήμονες κατασκεύαζαν τότε έναν πνευμονοιό προερχόμενο από νυχτερίδες και ποντίκια που επρόκειτο να εξυπηρετήσει μόνο την επιστημονική έρευνα.

Το ρεπορτάζ συμπλήρωνε ότι οι υπήρχαν διάφορες αντιδράσεις από την επιστημονική κοινότητα, με όσους ήταν αντίθετοι να αναρωτιούνται αν ένα τέτοιο ρίσκο άξιζε; Όσον αφορά τον πνευμονοιό, η κρατική τηλεόραση της Ιταλίας ανέφερε τότε ότι οι Κινέζοι ερευνητές, εισήγαγαν πρωτεΐνη που έχει ληφθεί από νυχτερίδες στον ιό του SARS (οξεία πνευμονία), προερχόμενο από τα ποντίκια.

Έτσι δημιουργήθηκε ένας υπεριός που θα μπορούσε να βλάψει τον άνθρωπο, ωστόσο οι Κινέζοι διέτειναν ότι παραμένει κλειδωμένος στα εργαστήρια και εξυπηρετούσε ανάγκες μελέτης. Δεν ξέρουμε πόση βάση έχει το ρεπορτάζ των Ιταλών και αν οι Κινέζοι φέρουν ευθύνη για την εξάπλωση του κορωνοϊού παγκοσμίως. Αξίζει όμως να δείτε το ρεπορτάζ του 2015. Μάλιστα που να ήξεραν οι Ιταλοί τότε ότι η χώρα θα τους θα είναι μία από εκείνες που ο ιός θα έπληττες περισσότερο αμέτρητες απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Reduce bounce rates