28 Μαΐου, 2024

Μαλλιά κουβάρια Γεωργούλης και Βάνα Μπάρμπα για τους «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές»

Σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype βγήκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», με την Σίσυ Χρηστίδου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, προκειμένου να σχολιάσει την επίθεση που του έκανε πρόσφατα η Βάνα Μπάρμπα, μιλώντας για «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές».

«Δεν τις είχα δει τις δηλώσεις, δεν τις είχα ακούσει. Αυτό που ήθελα να πω εγώ, γιατί ουσιαστικά δεν με αναφέρει κιόλας και δεν θα ήθελα να έρθω σε μια τέτοια αντιπαράθεση, γιατί το σημαντικό αυτή τη στιγμή που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε να είμαστε ενωμένοι, να δημιουργήσουμε ομόνοια και να μην αφήσουμε κανέναν έξω από αυτόν τον κύκλο.

Δεν ξέρω γιατί υπήρξε αυτή η ένταση. Προφανώς ο φόβος του ιού έχει τρομάξει πολύ κόσμο και μπορεί να έχουμε σπασμωδικές αντιδράσεις και να μην πετυχαίνουμε το στόχο που αυτή τη στιγμή όλοι πρέπει να στοχεύουμε.

Να έχουμε ενότητα, να έχουμε συνοχή και να μην δημιουργούμε εντάσεις που μπορεί να διχάσουν την κοινωνία ή μεμονωμένους ανθρώπους», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Λάρισα, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Πρόσφατα, η Βάνα Μπάρμπα, η οποία ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, είχε επιτεθεί άγρια στον Αλέξη Γεωργούλη, χωρίς καν να αναφέρει το όνομά του. Και μόνο ο χαρακτηρισμός «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές» ήταν αρκετός για να τον στιγματίσει, αφού ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ταυτόχρονα και ως ηθοποιός στην κριτική επιτροπή του Υour Face Sound Familiar (YFSF).

«Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που δουλεύουν στα θέατρα, υπάρχουν μουσικοί στις συναυλίες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή μπορεί να μην έχουν να δώσουν για τις οικογένειές τους, που έχουν μείνει στην απέξω. Για ποιο λόγο; Ήδη το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών θα έπρεπε να είχε χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου. Τι κάνουν όλοι αυτοί που έχουμε ψηφίσει; Θυμώνω και νευριάζω πάρα πολύ. Οι δικοί μας ευρωβουλευτές που τυχαίνει να είναι και ηθοποιοί κάποιοι από αυτούς, και όσοι βρίσκονται στη Βουλή να δώσουν τον μισθό τους σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Όχι να παίρνουν διπλοθεσίες, από τη μία να παίρνουν τα λεφτά της ευρωβουλής και από την άλλη να τους βλέπουμε σε ριάλιτι. Είναι ντροπή» είχε δηλώσει η ηθοποιός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου.

Reduce bounce rates