24 Ιουλίου, 2024

Λαμία: Πα-τέρας έβαζε την ΑμεΑ κόρη του να κάνει στριπτίζ και τη βίαζε

Βίαζε την ανήλικη κόρη του με βαριά νοητική υστέρηση – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι και το καλοκαίρι του 2015 φαίνεται πως κράτησε το μαρτύριο ενός 20χρονου, σήμερα, κοριτσιού με βαριά νοητική υστέρηση, την οποία κακοποιούσε σεξουαλικά κατ’εξακολούθηση ο ίδιος της ο πατέρας.

Το κορίτσι, που όταν την κακοποιούσε ο πατέρας της ήταν ανήλικό, πάσχει από ψυχοσωματική ασθένεια και έχει απομακρυνθεί από το περιβάλλον του 58χρονου πατέρα της, στον οποίο είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο οικείο ΑΤ δύο φορές τον μήνα και απαγόρευση προσέγγισης της κόρης του οπουδήποτε κι αν βρίσκεται εκείνη.

Ο 58χρονος παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας και δικάζεται από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, αποπλάνηση ανηλίκου και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ΄ εξακολούθηση.

Στο βούλευμα περιγράφονται ανατριχιαστικές εικόνες που έζησε η μικρή κοντά στον πατέρα της, καθώς την υποχρέωνε να τον φωνάζει «μωρό μου» και να παρακολουθεί μαζί του ερωτικές ταινίες.

Στη συνέχεια έβαζε το κορίτσι που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, να του κάνει στριπτίζ, όπως έβλεπε στις ταινίες, πριν προβεί σε ασελγείς πράξεις, προσβάλλοντας κατ’ εξακολούθηση το προστατευόμενο αγαθό της αγνότητας της παιδικής ηλικίας, της γενετήσιας ελευθερίας και της οικογενειακής τάξης.

Η δίκη του είχε αναβληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, εξαιτίας κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης. Αυτή τη φορά έχει διοριστεί αυτεπαγγέλτως η δικηγόρος Λαμίας Σοφία Σταυράκη, ενώ συνήγορος Πολιτικής Αγωγής είναι ο Κωνσταντίνος Πάζιος από την Ευρυτανία.

Πηγή: www.lamiareport.gr

Reduce bounce rates