24 Μαΐου, 2024

Κ.Καραπαπάς: «Δεν έχει προηγούμενο η ξεφτίλα της ΕΠΟ – Διακόπτει κάθε σχέση ο Ολυμπιακός»

Ο γ’ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, εξαπέλυσε επίθεση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. 

Με τοποθέτηση του στο Δ.Σ της Superleague, ο γ’ αντιπρόεδρος των Πειραιωτών τόνισε ότι θα πρέπει να διακοπεί κάθε σχέση του πρωταθλήματος με την ομοσπονδία.

Όσα είπε ο Καραπαπάς:

«Όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο έχουμε δει λαμόγια, στοιχηματζήδες, απατεώνες, κάθε λογής υπόκοσμο, αστοιχείωτους, αμόρφωτους, βρώμικους ανθρώπους.

Όμως ποτέ δεν υπήρχε στο παρελθόν μια τόσο χυδαία αντιμετώπιση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέναντι στο άθλημα και σε συγκεκριμένες ομάδες.

Η ξεφτίλα τους δεν έχει προηγούμενο. Είναι η πιο μελανή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πλέον έχουν γίνει παραποδόσφαιρο και η αξία του αθλήματος και του ελληνικού ποδοσφαίρου εκμηδενίζεται συνεχώς.

Δεν μπορεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να στηρίζεται στις αποφάσεις 8 κατσαπλιάδων, που επιδεικτικά παραβιάζουν τις αποφάσεις και συστάσεις της FIFA, της UEFA, των τηλεοπτικών παρόχων και τους νόμους του ελληνικού κράτους.

Ο Ολυμπιακός θα τους κυνηγήσει με κάθε νόμιμο μέσο για να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης για όλες τις παράνομες ενέργειες και αποφάσεις τους.

Δηλώνουμε στον συνεταιρισμό ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα διακόψει κάθε σχέση με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ταυτόχρονα θα σταματήσει να χρηματοδοτεί με οποιοσδήποτε τρόπο την ΕΠΟ με αυτό το σάπιο σύστημα.

Μας κάνει κακό η ΕΠΟ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στο προϊόν μας, στις επενδύσεις μας και εν γενεί στην αξία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να διακόψουμε κάθε δεσμό και σχέση με αυτήν».

Reduce bounce rates