28 Μαΐου, 2024

Αναταραχή στο MasterChef 4:Η Ντέμη δεν εμφανίστηκε…….

Αναταραχή στο MasterChef 4: Η Ντέμη αρρώστησε και δεν εμφανίστηκε στο Masterclass!

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είχαμε ένα νέο MasterClass, στο οποίο ωστόσο δεν εμφανίστηκε η Ντέμη, με τους δύο κριτές να εξηγούν τον λόγο για τον οποίο απουσίαζε από το σημερινό επεισόδιο η vegan παίκτρια του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία, αφού μετά και από την αποχώρηση του Ηρακλή, έχουν μείνει μέσα οι 10 καλύτεροι παίκτες.

Οι 10 διαγωνιζόμενοι του φετινού διαγωνισμού, μετά από μια πολύ δυνατή εβδομάδα, βρίσκονται στο MasterClass και έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν. Κάτι, που συνηθίζουν να επαναλαμβάνουν οι Μέντορες του διαγωνισμού, είναι πως η γεύση κρύβεται στα απλά πιάτα και η δημιουργικότητα στη σύνθεση αυτής της απλότητας. Δείτε και όσα είπε ο Ηλίας για τη στρατηγική του στον διαγωνισμό.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δείχνει πώς απλές τεχνικές με έξυπνο τρόπο μπορούν να φέρουν απίστευτα νόστιμα αλλά και ιδιαίτερα αποτελέσματα σε ένα πιάτο. Με βοηθό του τον Σταύρο καταφέρνει να θυμίσει στους νέους μάγειρες πως ένα κοτόπουλο μπορεί να γίνει το απόλυτο τηγανητό κοτόπουλο.

Ο Πάνος Ιωαννίδης με βοηθό του τον Γιώργο ασχολούνται με ψάρια. Φιλεταρισμένες γλώσσες, για όσους δεν γνωρίζουν την τεχνική και επειδή η πορεία του διαγωνισμού έχει αποδείξει ότι τίποτα δεν το κάνουν τυχαία οι Μέντορες στο MasterClass, εκείνοι, που θα κρατήσουν σημειώσεις σαν «σπασικλάκια», θα είναι και εκείνοι, που θα έχουν σίγουρα λυμένα τα χέρια τους στις δοκιμασίες, που θα ακολουθήσουν.

Καλεσμένος ο Ιταλός chef Roberto Bassi, ο οποίος θα δείξει, με τον μοναδικό του τρόπο, όπως έχει δείξει και άλλη φορά σε προηγούμενα MasterClass, την ιταλική pasta στο μεγαλείο της. Η ώρα περνά με αστεία και χαλαρότητα, όπως προστάζει άλλωστε η μέρα, προετοιμάζοντας έτσι τους επίδοξους MasterChef για το ξεκίνημα μιας ακόμα δυνατής εβδομάδας.

Ωστόσο αυτή που απουσίαζε, ήταν η Ντέμη Γεωργίου μιας και όπως εξήγησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, αισθάνθηκε μία μικρή αδιαθεσία και χρειάστηκε να μείνει στο σπίτι.

Reduce bounce rates