23 Ιουλίου, 2024

Έξαλλος ο Χρήστος Δάντης: Κάθε άχρηστος και κάθε αποτυχημένη μπουζουξού έχουν άποψη

Άστραψε και βρόντηξε ο Χρήστος Δάντης στα social media! Με μία μακροσκελή ανάρτησή του, ο δημοφιλής τραγουδοποιός επιτίθεται κατ’ αγνώστου, αλλά και κατά παντός… υπευθύνου! Τον λόγο που προκάλεσε την οργή του, ωστόσο, δεν τον αποκάλυψε. Αρκέστηκε μόνο σε «κοσμητικά» επίθετα!

«Κάθε άχρηστος, αποτυχημένος, κουφός, ανυπόληπτος, αδικημένος, ερωτοχτυπημένος, αδαής, χαζός, φοβητσιάρης, ξερόλας, άμουσος, μαμάκιας, αγάμητος, γρουσούζης, κερχανατζής γιαμπανάς, ζεβζέκης και κάθε καταπιεσμένη λουλουδαρπάχτρα αποτυχημένη μπουζουξού έχουν άποψη στα social media και την τρέχουν από δω κι από ‘κει σαν τη στολισμένη νύφη για να νιώσουν καλύτερα για την αποτυχία και την έλλειψη παιδείας όσον αφορά τα μουσικά θέματα» ξεκίνησε σαν χείμαρρος ο τραγουδοποιός, εξαντλώντας κάθε βρισιά και προσβλητικό επίθετο που ήξερε.

Ο τραγουδιστής συνέχισε λίγο πιο ήπια: «Κατά καιρούς, έχω διαβάσει κι έχω ακούσει διάφορα. Άλλες φορές το βουλώνω για να δείξω ”ανωτερότητα”, κι άλλες -όπως αυτή- ”ξεσπώ” (όπως θα ‘λεγε ο κάθε δημοσιογραφίσκος της κακιάς ώρας που μας έχει ζαλίσει με τη μανιέρα γιατί κι αυτός δεν ξέρει γράμματα αλλά είχε ”κονέ” ή τελικά έχει εκπέσει εντελώς το επάγγελμα). Όχι μάγκες, δεν δείχνω ανωτερότητα γιατί στραβώνω κι εγώ.

Άνθρωπος είμαι! Αντίστοιχα στις δύο παρακάτω περιπτώσεις, καταλαβαίνουμε ότι η πρώτη άποψη είναι κάποιας αποτυχημένης τραγουδιάρας που δεν κατάφερε να αναδειχτεί και τα ρίχνει όλα στον πεσμένο της ”αποτέτοιον” και η δεύτερη ότι μιλάμε για έναν τύπο που προφανώς αν σηκώσει τη χορδή της κιθάρας και κάνει bend, θα μας ξηλώσει τα αυτιά απ’ το φάλτσο ή θα του σπάσει το δάχτυλο. Ο,τι κάνω, το κάνω με απόλυτο σεβασμό στη μουσική και τους αρχικούς εκτελεστές, κι από καψούρα, κι όχι για να συγκριθώ ή να αφορίσω την πρώτη εκτέλεση των τραγουδιών. Το κάνω γιατί είμαστε μια παρέα εγώ κι εσείς.

Το κάνω επίσης, επειδή μπορώ. Απολαύστε τους και να χαιρόμαστε την Ελληνική μας υπερηφάνεια αφού ”οι ξένοι” το κάνουν καλύτερα» κατέληξε ο οργισμένος καλλιτέχνης, ο οποίος σε ένα απολογητικό υστερόγραφό του σημείωσε: «Μια ψυχή θα με ”μαλώσει” που δεν κρατήθηκα, αλλά όπως είπα και πριν, άνθρωπος είμαι».

Reduce bounce rates