29 Μαρτίου, 2024

Ζευγάρι δημοσιογράφων κατέληξε στο τμήμα μετά από καβγά στην Κηφισίας – Της φώναζε «είσαι τρελή, πρέπει να πάρεις τα ψυχοφάρμακά σου»

Ζευγάρι δημοσιογράφων κατέληξε στο τμήμα μετά από καβγά στην Κηφισίας – Της φώναζε «είσαι τρελή, πρέπει να πάρεις τα ψυχοφάρμακά σου»

Σκηνές απείρου κάλλους…

Απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα, στη λεωφόρο Κηφισίας, με «πρωταγωνιστές» γνωστό ζευγάρι δημοσιογράφων.

Το αντρόγυνο, που συνεργάζεται επί χρόνια στον ίδιο χώρο εργασίας και είναι μαζί στη ζωή, για «επαγγελματικούς λόγους», όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε να καβγαδίζει έντομα μέσα στο αυτοκίνητό του. Λόγο στον λόγο τα αίματα άναψαν για τα καλά, με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε αστυνομικό τμήμα των βορείων προαστίων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso.

Αν και οι ίδιοι μετρούν πολλά χρόνια στα δημοσιογραφικά γραφεία, αυτό δεν τους εμπόδισε να μετατραπούν σε «παρατράγουδα» και μάλιστα σε live μετάδοση στη λεωφόρο Κηφισίας. Η γυναίκα βγήκε έξαλλη στον δρόμο και άρχισε να φωνάζει, ενώ ο σύντροφός της προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Μάταια όμως… Κάποια στιγμή διερχόμενοι τον άκουσαν να της λέει: «Είσαι τρελή. Πρέπει να πάρεις τα ψυχοφάρμακά σου». Τότε η γυναίκα του απάντησε: «Θα πέσω στα αμάξια να σκοτωθώ. Είσαι μ@@@ς».

Η δημοσιογράφος δεν αρκέστηκε στην απειλή και έπεσε πάνω σε διερχόμενα οχήματα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί! Αυτόπτες μάρτυρες, φοβούμενοι τα χειρότερα, ειδοποίησαν την Αμεση Δράση και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που αναγνώρισαν το πασίγνωστο δημοσιογραφικό ζευγάρι. Προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν, ενώ η συνέχεια δόθηκε σε αστυνομικό τμήμα των βορείων προαστίων, με τους αστυνομικούς σε ρόλο… συμβούλου σχέσεων…

Στη συνέχεια ο αξιωματικός υπηρεσίας κάλεσε τον εισαγγελέα υπηρεσίας για να δει πώς θα αντιμετωπίσει το περιστατικό. Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από τον αξιωματικό του τμήματος να ζητήσει από τους δύο δημοσιογράφους είτε να αλληλομηνυθούν και να οδηγηθούν στα δικαστήρια στο πλαίσιο του αυτοφώρου είτε να πάνε στο σπίτι τους.

Εχοντας ηρεμήσει μετά τον τρικούβερτο καβγά, τελικά το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του. Χθες το πρωί και οι δύο πήγαν στον χώρο εργασίας τους για να κάνουν ρεπορτάζ. Ομως, σίγουρα μέσα στα επόμενα δημοσιογραφικά θέματά τους δεν θα περιλαμβάνονται συντροφικοί καβγάδες. Αλλωστε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί…

Ριάλιτι: 4 + 1 επικοί καβγάδες που «έγραψαν» τηλεοπτική ιστορία

“Κόλαση το Fame Story, κόλαση!” είχε αναφωνήσει κάποτε η Τατιάνα Στεφανίδου προσπαθώντας να διαχειριστεί τον τηλεοπτικό καβγά του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου και της Δάφνης Μπόκοτα, αλλά αυτός δεν ήταν ο μόνος τσακωμός σε ριάλιτι που έμεινε στην ιστορία οπότε το Sputnik σάς θυμίζει πέντε επικές κόντρες.

καβγάδες ριάλιτι

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ, με την οποία θα ανοίξει ο χορός των πολλών ριάλιτι για την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022, γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και θυμόμαστε στιγμές έντασης και πέντε επικούς καβγάδες που «έγραψαν» ιστορία σε αυτή την τυπολογία προγραμμάτων.

«Τι της έχω κάνει μωρέ;»: Άσπα Τσίνα εναντίον Φωτεινής Τσιτσιγκού και Ελεάννας Παπαϊωάννου

Ίσως η πιο χαρακτηριστική κόντρα σε ριάλιτι εκπομπές μάς έρχεται από το 2002, όταν προβλήθηκε η μουσική ακαδημία του «Fame Story» από τον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η Άσπα Τσίνα με τον εκκεντρικό χαρακτήρα της ήταν από τα πρόσωπα που στιγμάτισαν το «Fame Story» καθώς η τραγουδίστρια δεν «μάσαγε» τα λόγια της και αντιμετώπιζε τους πάντες και τα πάντα… αφ’ υψηλού.

Αυτό το ειρωνικό ύφος, λοιπόν, έβγαλε εκτός εαυτού τη Φωτεινή Τσιτσιγκού και την Ελεάννα Παπαϊωάννου με τις παίκτριες να μας χαρίζουν ατάκες που έμειναν όπως το «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου!», το «Θα γίνω σκύλα και θα σου βγάλω τα μάτια!» καθώς και το «Τι της έχω κάνει, μωρέ, της μαλ…;».

«Βλάχα, βλαχάρα…»: Όταν ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου απασφάλισε κόντρα στη Δάφνη Μπόκοτα

Παραμένοντας στο ίδιο ριάλιτι αλλά δύο χρόνια αργότερα πια, ακόμα ένας καβγάς βρήκε θέση στο βιβλίο της τηλεοπτικής ιστορίας, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου και στη Δάφνη Μπόκοτα.

Στο πλαίσιο κριτικής της Δάφνης Μπόκοτα σε live του «Fame Story 3», το οποίο μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1, ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου, ένας εκ των καθηγητών της μουσικής ακαδημίας τότε, επενέβη και προφανώς διαφωνώντας με τη Δάφνη Μπόκοτα την αποκάλεσε με σειρά… «κοσμητικών» επιθέτων όπως τα «βλάχα, βλαχάρα, αμόρφωτη, τελευταία…».

Η Τατιάνα Στεφανίδου ως οικοδέσποινα της εκπομπής προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, μετά την αναφορά της Δάφνης Μπόκοτα στα… «Νέα του Ψαροντούφεκου», αναφωνώντας: «Κόλαση το “Fame Story”, κόλαση!».

«Βρε άτιμε διακονιάρη»: Ο Στέφανος Κοκολογιάννης ξεσπά και «στολίζει» συμπαίκτη του με… γαλλικά από την Κρήτη

Ένα ριάλιτι που, ευτυχώς, πέρασες στα «ψιλά» της τηλεοπτικής ιστορίας ήταν το «Mission» που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 τη σεζόν 2003-2004 στον ΑΝΤ1.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που συνδύαζε τον εγκλεισμό και τις εξωτερικές δοκιμασίες α λα «Survivor», ο Στέφανος Κοκολογιάννης ορμά κατά συμπαίκτη του που τον κατηγόρησε πως είχε ερωτική σχέση με γυναίκα από την παραγωγή.

Ο παίκτης από την Κρήτη όρμησε εναντίον του συμπαίκτη του, αλλά η παρέμβαση των ψυχραιμότερων συμπαικτών του και στελεχών της παραγωγής αποσόβησε τα χειρότερα.

Εντούτοις, κατά τη διάρκεια του καβγά, ο Στέφανος Κοκολογιάννης που εν τέλει αναδείχθηκε και νικητής του ριάλιτι, μας χάρισε την επική ατάκα «Βρε άτιμε διακονιάρη!».

«Μια π…, ένας π… και μια άσχετη»: Η ατάκα της Γωγώς Κωστάκη που σφράγισε την κόντρα της με τον Τζώρτζη Παπανικολάου

Ποιος είπε ότι στις κουζίνες δεν υπάρχουν ίντριγκες και κόντρες; Επομένως, η τηλεοπτική κουζίνα του «MasterChef 2», το οποίο προβλήθηκε από το STAR τον χειμώνα του 2018, στιγματίστηκε από την κόντρα ανάμεσα στη Γωγώ Κωστάκη και στον Τζώρτζη Παπανικολάου.
Οι δυο τους άρχισαν ως… κολλητοί φίλοι στον διαγωνισμό μαγειρικής μέχρι που ο Τζώρτζης Παπανικολάου άλλαξε στάση απέναντι στη Γωγώ Κωστάκη και, μάλιστα, την ψήφισε προς αποχώρηση.
Έτσι, από φίλοι έγιναν θανάσιμοι εχθροί στο παιχνίδι με τις εκατέρωθεν δηλητηριώδεις ατάκες να διαδέχονται η μια την άλλη.
Κατά την αποχώρησή της Γωγώς Κωστάκη, εκείνη κάνει επικό έξοδο από το «MasterChef 2», λέγοντας την ατάκα: «Το ένα δωμάτιο, το άλλο δωμάτιο, μια πουτ…, ένας π… και ο άσχετος. Εγώ είμαι ο άσχετος, βρες τους άλλους δύο».
Παρ’ όλα αυτά, η Γωγώ Κωστάκη επέστρεψε στο μαγειρικό ριάλιτι αξιοποιώντας τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε επομένως η κόντρα της με τον Τζώρτζη Παπανικολάου αναζωπυρώθηκε αν και νικητής εκείνου του κύκλου αναδείχθηκε ο Τιμολέων Διαμαντής.

«Όποιος είναι με την Άννα-Μαρία, είναι στόχος»: Καβγάς εκτός ορίων ανάμεσα στην Άννα-Μαρία Ψυχαράκη και στη Σοφία Δανέζη

Ύστερα από απουσία πολλών ετών, το «Big Brother» επέστρεψε στην τηλεοπτική πραγματικότητα τον Αύγουστο του 2020, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, και γρήγορα στιγματίστηκε από αποβολή παίκτη μετά την ατάκα του περί βιασμού γυναικών.

Παρ’ όλα αυτά, δύο εκρηκτικές παρουσίες ήταν η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη και η Σοφία Δανέζη, που έφτασαν και στον τελικό με την πρώτη να αναδεικνύεται και νικήτρια του ριάλιτι, αφού επιδίδονταν συνεχώς σε ομηρικούς καβγάδες.

Έτσι, με αφορμή την ποινή που δέχθηκαν οι συγκάτοικοι για περικοπή των εβδομαδιαίων χρημάτων τους επειδή ο Δημήτρης Πυργίδης πέταξε την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη στην πισίνα, με αποτέλεσμα το μικρόφωνο της Κρητικιάς παίκτριας να καταστραφεί, ξέσπασε καβγάς.

Συγκεκριμένα, η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη είπε μπροστά σε όλους τους συγκατοίκους και, ενώ η Σοφία Δανέζη συνέχιζε να μιλά -για ακόμα μια φορά- σχετικά με την ποινή που επιβλήθηκε, πως η τραγουδίστρια έχει υποστηρίξει ότι «όποιος είναι με την Άννα-Μαρία, είναι στόχος».

Όπως είπε, έπειτα, η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη μιλούσε επανειλημμένα για τη συγκεκριμένη ποινή γι’ αυτό και εκνευρίστηκε.

Από την πλευρά της, η Σοφία Δανέζη τόνισε πως αν έκανε κάτι ανάλογο εκείνη, «θα είχε απέναντί της ένα ολόκληρο σπίτι», με την Άννα-Μαρία να ισχυρίζεται το αντίθετο.

Στον καβγά πήρε θέση και η Ραμόνα Μοροσάνου επιβεβαιώνοντας τα λόγια της Σοφίας Δανέζη για την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη μέσω του Γρηγόρη Τσεκούρα, με εκείνον, ωστόσο, να αρνείται τα πάντα, προσπαθώντας να διατηρήσει ουδέτερη στάση.

Εντούτοις, το βίντεο της παραγωγής δεν διέψευσε ούτε την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη ούτε τη Ραμόνα Μοροσάνου.