28 Μαρτίου, 2024

Ξετίναξαν τη Δήμητρα Πισπιρίγκου: Γιατί κατέθετε επί 9 ώρες, τι την ρωτούσαν επίμονα. Εξελίξεις για Πάτρα

Ξετίναξαν τη Δήμητρα Πισπιρίγκου: Γιατί κατέθετε επί 9 ώρες, τι την ρωτούσαν επίμονα. Εξελίξεις για Πάτρα

Γιατί κατέθετε επί 9 ώρες η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου;

Διαλυμένη, αλλά όχι «σπασμένη» βγήκε από την πολύωρη κατάθεση η Δήμητρα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθετε για σχεδόν 9 ώρες στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Για σχεδόν 9 ώρες βρισκόταν στα γραφεία του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για την ημέρα του θανάτου της έξι μηνών Ίριδας.

Πιο συγκεκριμένα οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της ζήτησαν να περιγράψει λεπτομερώς και λεπτό προς λεπτό όσα διαδραματίστηκαν εκείνη τη μέρα αλλά και να τους πει την ώρα που εντόπισε νεκρό το έξι μηνών βρέφος.

Παράλληλα της είπαν να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το πότε ειδοποιήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης αλλά και το ΕΚΑΒ.

Ακόμη η Δήμητρα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και για τις σχέσεις της αδερφής της με τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και για τις εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσά τους.

Σημειώνεται ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου κλήθηκε για ένορκη κατάθεση στους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών με την ιδιότητα της μάρτυρος. Η κατάθεση ξεκίνησε λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή της κατηγορούμενης μητέρας Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν συνεργάσιμη και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Δέχθηκε ερωτήσεις και απάντησε για τη συμβίωση του ζευγαριού καθώς και για τα περιστατικά που διερευνούν οι Αρχές και συγκεκριμένα για τον θάνατο του βρέφους.

Η ανάκριση εστίασε στις προηγούμενες καταθέσεις της, στις οποίες φαίνεται να είχε υποπέσει σε αντιφάσεις.

Οι ερωτήσεις που της τέθηκαν αφορούν την ώρα που βρέθηκε το άψυχο σώμα του παιδιού αλλά και το αν η μικρή αδελφή του βρισκόταν ή όχι στο δωμάτιο.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αποτελεί πρόσωπο-κλειδί για την υπόθεση, καθώς φαίνεται να ήταν η μόνη που βρισκόταν στο δωμάτιο όταν διαπιστώθηκε ο θάνατος του μωρού.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατά την είσοδό της στη ΓΑΔΑ, δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες από πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο την αναγνώρισαν.