11 Δεκεμβρίου, 2023

Ξεσπάθωσε η Έλλη Κοκκίνου για τη “σχέση” της με τον Διονύση Σχοινά

Ξεσπάθωσε η Έλλη Κοκκίνου για τη “σχέση” της με τον Διονύση Σχοινά: «Δεν καταλαβαίνω γιατί…»

«Η ψυχολόγος μου είχε πει ότι…»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9/2 η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια απάντησε και σε όλους όσοι την κατέκριναν για τη σχέση της με έναν νεότερό της άντρα, αλλά και στα σχόλια γύρω από τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά.

Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση με τον έφηβο πλέον γιο της, διηγήθηκε τη σκοτεινή περίοδο του διαζυγίου της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να διαφυλάξει την ψυχική ηρεμία του παιδιού της.

Το διαζύγιο και η σχέση με τον γιο της

«Όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς ήμουν 7 ετών και αυτή η ηλικία είναι πολύ πιο δύσκολη. Όταν χώρισα εγώ με τον πρώην σύζυγό μου, ο Αλέξανδρος ήταν 2 ετών. Δεν είχε πολλές αναμνήσεις κοινής ζωής και ήταν πιο εύκολο. Πήγα σε παιδοψυχολόγο για να προλάβω ερωτήσεις που θα μου γινόντουσαν στο μέλλον ώστε να είναι σωστές.

Πώς θα γίνει η μετάβαση από το ένα σπίτι στο άλλο, γιατί εμείς φύγαμε και πήγαμε σε άλλο σπίτι. Η ψυχολόγος μου εξήγησε κάθε βήμα ξεχωριστά. Οι ερωτήσεις ήταν μεγαλώνοντας και ήταν του τύπου ¨θα ήθελα να με ρωτήσετε πριν χωρίσετε με τον μπαμπά¨. Βέβαια εγώ το είχα προλάβει γιατί η ψυχολόγος μου είχε πει ότι πάντα γίνεται αυτή η ερώτηση και έτσι είχα προετοιμαστεί».

Ήταν λίγο άγαρμπο το να διαχειριστώ την δημοσιοποίηση του διαζυγίου μου. Ο Τύπος μπορώ να πω ότι ήταν πολύ εντάξει απέναντί μου. Είναι δύσκολο να μετακομίζεις, να μεταφέρεις πράγματα, έπιπλα, κούτες και να είναι κάτω από το σπίτι σου τα κανάλια και να ακολουθούν τα φορτηγά να ακολουθούν που θα είναι το νέο σπίτι, ήταν αμήχανο.

Η προσωπική της ζωή

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Έλλη Κοκκίνου σημείωσε: «Δεν έχω λόγο να ξαναπαντρευτώ. Αν μεγαλώνοντας και έχω ένα σύντροφο κάποια χρόνια και νιώσω την ανάγκη, δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω. Να συγκατοικήσω, βεβαίως αλλά να παντρευτώ όχι. Ο Αλέξανδρος δεν έχει γνωρίσει κανέναν σύντροφό μου. Από εδώ και πέρα σίγουρα μπορεί να γνωρίσει κάποιον, μέχρι τώρα όμως, ήμουν πολύ προσεκτική με αυτό το θέμα γιατί ήθελα να αποφύγω κακοτοπιές.

Σίγουρα το πρώτο καιρό θα προστάτευα μια καινούργια σχέση. Δεν έχω κυνηγήσει ποτέ να γίνω εξώφυλλο για την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν κρύβομαι ποτέ. Τι αφορά τον άλλον τι κάνω στη ζωή μου όταν εγώ δεν ενοχλώ κανέναν; Γιατί να με κρίνουν για την σχέση μου με έναν πολύ νεότερο άντρα; Είναι κάτι που δεν μπορούν να κάνουν ή δεν έχουν το θάρρος να κάνουν οι ίδιοι, με αποτέλεσμα να κάνουν αρνητικά σχόλια».

Κλείνοντας η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε και στην ερώτηση που δέχεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αποκρύπτοντας πως έχει βαρεθεί ενώ παράλληλα την εκνευρίζει.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στον Διονύση Σχοινά, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι στο παρελθόν, ενώ πρόσφατα τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να ετοιμάζουν συνεργασία σε νυχτερινό κέντρο.

«Βαριέμαι να λέω ακόμα αυτό. Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος ασχολείται με αυτό. Έχουμε κάνει οικογένειες όλοι, έχουμε περάσει τόσα, δεν καταλαβαίνω γιατί. Δεν έχω πάρει ποτέ θέση σε όλο αυτό, ποιον αφορά; Κανένας από τρεις μας σίγουρα. Να βγω να πω κάτι για κάτι που είχαμε πριν τόσα χρόνια; Δεν υπάρχει κάτι να πω», κατέληξε η Έλλη Κοκκίνου.