16 Απριλίου, 2024

Ξέσπασε η Νικολούλη: Γιατί αποφάσισε να απέχει από την υπόθεση Πισπιρίγκου. «Έχουμε ξεφύγει…»

Ξέσπασε η Νικολούλη: Γιατί αποφάσισε να απέχει από την υπόθεση Πισπιρίγκου. «Έχουμε ξεφύγει…»

Γιατί αποφάσισε να απέχει από την υπόθεση Πισπιρίγκου η Αγγελική Νικολούλη;

Ένα ξέσπασμα στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη, όταν ξεκίνησε να ασχολείται με το θέμα των θανάτων των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, το οποίο ήταν σε δεύτερη προτεραιότητα στη συγκεκριμένη εκπομπή, αφού πρώτο ήταν το θέμα της εξαφάνισης του Θύμιου στον Πύργο.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε λίγο πριν ξεκινήσει το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην υπόθεση αναφερόμενη στον τρόπου που κάποιοι μετέτρεψαν την τραγωδία σε κουτσομπολιό:

«Την έρευνα που ήταν να κάνει η εκπομπή την έκανε, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αν υπάρχει σημαντικός λόγος επανερχόμαστε στη δημοσιότητα αλλά όχι με παραπληροφόρηση και κουτσομπολιό… αυτά είναι απαράδεκτα.

Να μιλάμε μέσα από τη δουλειά μας γιατί έχουν χαθεί τρία παιδιά», ενώ συμπλήρωσε:

«Ενώ έχουμε επιστήμονες να κάνουν έρευνες ξαφνικά όλοι έγιναν ερευνητές και ειδικοί. Υπάρχει και έλλειψη σεβασμού προς τη Δικαιοσύνη.

Πρέπει κι εμείς οι δημοσιογράφοι να ξέρουμε πού σταματάμε, δε θέλω να κάνω την ειδική αλλά νομίζω έχουμε ξεφύγει! Δεν είναι όλα για τα νούμερα.

Τι είναι αυτά τα πράγματα, λίγο σεβασμό και στα νεκρά παιδάκια. Για φανταστείτε να είναι και τα τρία από το χέρι της μάνας ε; Άγριο πράγματα, πολύ άγριο».