29 Μαρτίου, 2024

Ξέσπασε η Ευγενία Μανωλίδου για Άδωνι – Κολέτσα: Τι απάντησε για δήθεν ξυλοδαρμό και απιστία

Ξέσπασε η Ευγενία Μανωλίδου για Άδωνι – Κολέτσα: Τι απάντησε για δήθεν ξυλοδαρμό και απιστία

Τι απάντησε η Ευγενία Μανωλίδου για τα δημοσιεύματα που προκάλεσαν σάλο;

Για τα όσα γράφουν τις τελευταίες ώρες ανώνυμοι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήρε θέση μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη και η Ευγενία Μανωλίδου με ανάρτησή της στο twitter κάνοντας λόγο για «χυδαίο ψέμα».

«Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση… o tempora, o mores», έγραψε η σύζυγος του του υπουργού Ανάπτυξης.

«Αν είναι δυνατόν ότι χτύπησα την σύζυγό μου, φτάνει με τα αίσχη», λέει ο Άδωνις

Απάντηση στα όσα γράφουν τις τελευταίες ώρες ανώνυμοι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε νωρίτερα μέσω Twitter κι ο Άδωνις Γεωργιάδης .

Ο υπουργός Ανάπτυξης καλεί τους χρήστες του διαδικτύου να σεβαστούν τον ίδιο αλλά και την σύζυγό του αναφερόμενος σε μία ψευδή ιστορία, η οποία τον ήθελε να έχει «χτυπήσει την Ευγενία Μανωλίδου».

Τις απαράδεκτες αυτές φήμες διέψευσε, με ανάρτησή του, οργισμένος, ο Άδωνις Γεωργιάδης:

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε. Από το “Tourkadonis” έως,αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγο μου. Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!».