Ξεσπά ο Νίκος Αποστολόπουλος: Να ονομάσω τις σημερινές μεγαλοκυρίες που ήταν βίζ@τες;

Ξεσπά ο Νίκος Αποστολόπουλος: Να ονομάσω τις σημερινές μεγαλοκυρίες που ήταν βίζ@τες;

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Νίκος Αποστολόπουλος, τάσσεται υπέρ του κινήματος #MeToo, εξηγεί γιατί δεν προέκυψε κάποια καταγγελία στον χώρο της μόδας και… ακονίζει τη γλώσσα του, έτοιμος να αποκαλύψει μυστικά.

Σε συνέντευξη του, ο σχεδιαστής παραδέχεται πως παρακολουθεί τις εξελίξεις στην επικαιρότητα. «Πιστεύω ότι έπρεπε να ανοίξουν στόματα. Είμαι υπέρ του #MeToo. Δεν προέκυψε κάποια καταγγελία στον χώρο της μόδας, γιατί ο χώρος της μόδας στη χώρα μας είναι ανύπαρκτος. Βλέπω κάτι σχεδιαστές που ανοίγουν τα φιγουρίνια του ’50 και λένε ότι κάνουν μόδα. Ποια μοντέλα να πουν ότι παρενοχλήθηκαν; Θέλεις να σου ονομάσω τις σημερινές μεγαλοκυρίες που ήταν βίζιτες; Τι να πουν αυτές; Δεν υπάρχει ηθική αξιοπρέπεια» σχολιάζει.

Άνθρωπος του ρίσκου, υποστηρίζει πάντα τις επιλογές του, ακόμα και ότι μετά από 25 χρόνια που έζησε στη Γαλλία αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Αποφάσισα να ζήσω στην Ελλάδα για να μεγαλώσω με τον ήλιο, τα νησιά μας. Ο τόπος μας είναι ευλογημένος, με τους ανθρώπους έχω πρόβλημα» τονίζει.

Και στη συνέχεια, εξομολογείται και μια μεγάλη του επιθυμία: «Ενώ ήθελα να γίνω ηθοποιός, πάντα φοβόμουν ότι δεν θα μπορώ να μάθω τα λόγια μου», λέει και συμπληρώνει πως δε δημιούργησε ποτέ αυλή και πάντα εκτιμούσε τις αληθινές φιλίες. «Έχω φιλίες από μικρό παιδί. Μπορεί να είμαι ανήθικος στο κρεβάτι μου, αλλά είμαι πολύ ηθικός στις οικογενειακές, στις φιλικές ή στις επαγγελματικές μου σχέσεις».

 1,310 total views,  2 views today

.